A „DEVIZA”-KÁROSULTAK BESZÉLGETNEK…

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK BESZÉLGETNEK…

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK BESZÉLGETNEK…

[good_old_share]


Sokan nem értik, hogy „deviza”-hitel ügyben mi folyik ebben az országban.

 

Az alábbi beszélgetés is jól mutatja az „adósok” elkeseredettségét, és teljes tanácstalanságát:
– Annyira nyilvánvaló a bankok csalárdsága, az emberek megvezetése. Mennyi bizonyíték kell még, hogy az igazságszolgáltatás tegye a dolgát? Hol itt a jogállam?

– Egyebek mellett azt nem értem:

Ha mindezen katyvaszt nem értők, el nem ismerők, ferdítők, hazudozók stb. talán nem tagadják/tagadhatják le, hogy hallottak az izlandi megoldásról.

Miért nem veszik tudomásul, miért nem ismerik el, és miért hallgatják agyon, hogy van a világnak olyan szeglete, ahol a bankok kénytelenek voltak jogosan, jelentős veszteségeket elszenvedni. Aztán a bankszektor megtisztult, és a bizalom helyreállása után normálisan működött.

loading…


Elkerülhetetlennek tartom, hogy ez a mi régiónkban is így működjön! Enélkül nincs továbblépés-a bankélet haldoklása tovább folytatódik és a bankokkal együtt a megmentettnek titulált hiteleseké is.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Egy másik vélemény – ezeket a szerződéseket képtelenség szakmailag védeni. se jogilag, se közgazdaságilag nem tiszták. Itt látjuk, hogy azért hagynak minket kifosztani a bankok által, mert a saját Államunk is ez által nyerészkedett, és az államcsődöt így kerülte el IMF tanácsra. Elárultak minket!

NCK: Az alábbi reklámfilmből is kiderül, hogy nem is törekednek a bizalom helyreállítására, hanem helyette a „nagyokos” gyerek elmondja, hogy: másként tekintek már a bankkal való együttműködésre, mint a szüleim….

Hát, kedves szülők! A mi felelősségünk, hogy „beégessük a gyermekeink tudatába” azt, hogy egész életükben tartsák magukat távol a bankoktól, és ezt adják majd tovább saját gyermekeinken is!
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM