A „DEVIZA”-KÁROSULTAK BESZÉLGETNEK…

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK BESZÉLGETNEK…


Sokan nem értik, hogy „deviza”-hitel ügyben mi folyik ebben az országban.

 

Az alábbi beszélgetés is jól mutatja az „adósok” elkeseredettségét, és teljes tanácstalanságát:
– Annyira nyilvánvaló a bankok csalárdsága, az emberek megvezetése. Mennyi bizonyíték kell még, hogy az igazságszolgáltatás tegye a dolgát? Hol itt a jogállam?

– Egyebek mellett azt nem értem:

Ha mindezen katyvaszt nem értők, el nem ismerők, ferdítők, hazudozók stb. talán nem tagadják/tagadhatják le, hogy hallottak az izlandi megoldásról.

Miért nem veszik tudomásul, miért nem ismerik el, és miért hallgatják agyon, hogy van a világnak olyan szeglete, ahol a bankok kénytelenek voltak jogosan, jelentős veszteségeket elszenvedni. Aztán a bankszektor megtisztult, és a bizalom helyreállása után normálisan működött.

loading…


Elkerülhetetlennek tartom, hogy ez a mi régiónkban is így működjön! Enélkül nincs továbblépés-a bankélet haldoklása tovább folytatódik és a bankokkal együtt a megmentettnek titulált hiteleseké is.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Egy másik vélemény – ezeket a szerződéseket képtelenség szakmailag védeni. se jogilag, se közgazdaságilag nem tiszták. Itt látjuk, hogy azért hagynak minket kifosztani a bankok által, mert a saját Államunk is ez által nyerészkedett, és az államcsődöt így kerülte el IMF tanácsra. Elárultak minket!

NCK: Az alábbi reklámfilmből is kiderül, hogy nem is törekednek a bizalom helyreállítására, hanem helyette a „nagyokos” gyerek elmondja, hogy: másként tekintek már a bankkal való együttműködésre, mint a szüleim….

Hát, kedves szülők! A mi felelősségünk, hogy „beégessük a gyermekeink tudatába” azt, hogy egész életükben tartsák magukat távol a bankoktól, és ezt adják majd tovább saját gyermekeinken is!
loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás