HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON

HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON

A „deviza”- hitelekkel kapcsolatban évek óta rengeteg kérdés fogalmazódott meg a károsultakban.

 

Ezt a felvételt érdemes mindenkinek látnia és megismernie akkor is, ha nincs „deviza”- hitele, ugyanis szinte mindenki – valamilyen formában kapcsolatba kerül egy pénzintézettel.

Az előadásban tényszerűen megismerhetjük azt a folyamatot, hogy a bank, egy pillanat alatt a semmiből milyen módon állítja elő azt a követelését, mellyel családok százezreinek életét teszi tönkre.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tegyük hozzá, hogy mindezt „törvényesen” teszi, az általunk parlamentbe juttatott jogalkotó képviselők útján. A bankrendszer kaszálni akart, ezért az "dósnak" kell bedőlnie! Ezt az értékes anyagot Boós Tibor előadásában tekintheted meg.
Kérjük, hogy oszd meg minél több ismerősöddel.

Bővebb anyag a http://nemtartozunk.hu/ honlapon található. Köszönjük az értékes előadást!
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Szólj hozzá

Hozzászólás