HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON

HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON.

HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON

[good_old_share]

A „deviza”- hitelekkel kapcsolatban évek óta rengeteg kérdés fogalmazódott meg a károsultakban.

 

Ezt a felvételt érdemes mindenkinek látnia és megismernie akkor is, ha nincs „deviza”- hitele, ugyanis szinte mindenki – valamilyen formában kapcsolatba kerül egy pénzintézettel.

Az előadásban tényszerűen megismerhetjük azt a folyamatot, hogy a bank, egy pillanat alatt a semmiből milyen módon állítja elő azt a követelését, mellyel családok százezreinek életét teszi tönkre.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tegyük hozzá, hogy mindezt „törvényesen” teszi, az általunk parlamentbe juttatott jogalkotó képviselők útján. A bankrendszer kaszálni akart, ezért az "dósnak" kell bedőlnie! Ezt az értékes anyagot Boós Tibor előadásában tekintheted meg.
Kérjük, hogy oszd meg minél több ismerősöddel.

Bővebb anyag a http://nemtartozunk.hu/ honlapon található. Köszönjük az értékes előadást!
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM