ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!

[good_old_share]


Hasznos tipp! Gyorshír:

 

Lomniczi Melinda‎ – DEVIZA HITEL SIKERESEK ÉS SIKERTELENEK

loading...
Sziasztok!

 

Kis siker is siker: Betti Erzsébet Tóth javaslatára és tanácsára mindössze 36.000 Ft-os illetékbélyeggel pert indítottam a helyileg illetékes Törvényszéken az OTP Bank Nyrt. és az OTP Jelzálogbank Zrt. ellen, miszerint tisztességtelen szerződéses feltétel, hogy az adós tartozása a bank egyoldalú nyilvántartásai szerint alapján kerülnek meghatározásra.

Miután a keresetet iktatták a bíróságon és perszámot kapott, máris tájékoztattam a közjegyzőt, hogy amennyiben az OTP Faktoring Zrt. záradékolási igénnyel keresné meg, tagadja meg, lévén, hogy per van folyamatban az ügyben.

A közjegyző ennek okán felfüggesztette a per jogerős ítéletének meghozataláig a végrehajtási eljárást ellenem, és elutasította a Faktoring záradékolási igényét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A közjegyzői végzés ellen 15 napos fellebbezési lehetőség volt a Faktoringnak, de nem élt vele, így a közjegyző hamarosan küldi a jogerős végzésről szóló határozatot!
Használd, ha van rá lehetőséged! Ha Magyar, adófizető állampolgárként, nem kapod meg a hatóságok védelmét, akkor védd meg magad családodat a hiénáktól!

loading...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KI VONHATJA KI AZ AUTÓT A FORGALOMBÓL?
KI VONHATJA KI AZ AUTÓT A FORGALOMBÓL?

KI VONHATJA KI AZ AUTÓT A FORGALOMBÓL? [good_old_share] Edit Hajnalka Dr. Székely Jogszerűen letéti szerződéssel rendelkező személy a forgalmi engedély...

HALIHÓ BANKÁROK! HOLNAP ISMÉT BANKÁRKONFERENCIA LESZ!
HALIHÓ BANKÁROK! HOLNAP ISMÉT BANKÁRKONFERENCIA LESZ!

HALIHÓ BANKÁROK! HOLNAP ISMÉT BANKÁRKONFERENCIA LESZ! [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Hallihó Bankárok! – Holnap, 2017. április 25-én ismét bankárkonferencia....

Close