ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A VÉGREHAJTÁST!

[good_old_share]


Hasznos tipp! Gyorshír:

 

Lomniczi Melinda‎ – DEVIZA HITEL SIKERESEK ÉS SIKERTELENEK
Sziasztok!

 

Kis siker is siker: Betti Erzsébet Tóth javaslatára és tanácsára mindössze 36.000 Ft-os illetékbélyeggel pert indítottam a helyileg illetékes Törvényszéken az OTP Bank Nyrt. és az OTP Jelzálogbank Zrt. ellen, miszerint tisztességtelen szerződéses feltétel, hogy az adós tartozása a bank egyoldalú nyilvántartásai szerint alapján kerülnek meghatározásra.

Miután a keresetet iktatták a bíróságon és perszámot kapott, máris tájékoztattam a közjegyzőt, hogy amennyiben az OTP Faktoring Zrt. záradékolási igénnyel keresné meg, tagadja meg, lévén, hogy per van folyamatban az ügyben.

A közjegyző ennek okán felfüggesztette a per jogerős ítéletének meghozataláig a végrehajtási eljárást ellenem, és elutasította a Faktoring záradékolási igényét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A közjegyzői végzés ellen 15 napos fellebbezési lehetőség volt a Faktoringnak, de nem élt vele, így a közjegyző hamarosan küldi a jogerős végzésről szóló határozatot!
Használd, ha van rá lehetőséged! Ha Magyar, adófizető állampolgárként, nem kapod meg a hatóságok védelmét, akkor védd meg magad családodat a hiénáktól!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM