DR. MARCZINGÓS – ÓRIÁSI CSATTANÁSNAK KELL BEKÖVETKEZNIE!

DR. MARCZINGÓS - ÓRIÁSI CSATTANÁSNAK KELL BEKÖVETKEZNIE!
loading...

DR. MARCZINGÓS – ÓRIÁSI CSATTANÁSNAK KELL BEKÖVETKEZNIE!

[good_old_share]


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Volt szerencsém péntek este, vagy szombat kora reggelig végignézni Hódmezővásárhely 2009-2010-es közvilágítási dolgait. Kezdve az EU pénzek felhasználására kiírt pályáztatástól a pénzek kifizetéséig.Azt kell mondjam, az OLAF jelentés sajtóban megszellőztetett tartalma erősen egybevág a nagyszámú újságírói tényfeltáról cikksorozattal, és mindazon egyéb szakmai anyaggal, melyet az internetről elértem.

Egy jogállamban ez megengedhetetlen, és kizárt az, hogy nem kell törvényes szankcióktól tartani.

loading...

Külön ki kell emelnem, hogy azon cikkek, melyek megjelentek, igen magas szintű szakmai munkák és igen örömmel tölt el, hogy a felkészültség, a szakmai tisztesség, a gerinc, és a kitartás még nem veszett el.

Most, hogy Hódmezővásárhelyen a polgármester egy demokrata lett, adódik a kérdés, kikéri-e a polgármester a releváns iratokat, összedolgozik-e a sajtó és az ellenzék tisztességes részével, vagy sem. Ha igen, akkor óriási csattanásnak kell bekövetkeznie, mert az OLAF iratok alapján majdnem ítélet is hozható. Ráadásul az egész ügy iskolapéldája annak, a fidesz hogyan működtette az országot egy családi Kft-ként.

Az ellenzék meg tegye fel a kérdést magának: mi volt az oka annak, hogy eddig nem tették meg azt, amit nulla forintból gazdálkodó újságírók megtettek?

Még valami:Nem szeretnék ünneprontó lenni, de az új polgármester pokoli körülmények között fog dolgozni. Ilyen a képviselőtestület összetétele:

Hegedűs Zoltán alpolgármester – FIDESZ-KDNP
Dr. Kószó Péter alpolgármester – FIDESZ-KDNP
Vágó János – FIDESZ-KDNP
Dr. Kovács László – FIDESZ-KDNP
Fekete Ferenc – FIDESZ-KDNP
Dr. Grezsa István – FIDESZ-KDNP
Cseri Tamás – FIDESZ-KDNP
Bálint Gabriella – FIDESZ-KDNP
Kecskeméti Rita – FIDESZ-KDNP
Benkő Zsolt – FIDESZ-KDNP

dr. Szabó Pál – JOBBIK
dr. Kis Andrea – MSZP-DK-EGYÜTT 
Molnár Lászlóné – JOBBIK 
Nagy Ernő – MSZP-DK-EGYÜTT

Javaslom megtekinteni, hogy az önkormányzat az ellenzékiek doktori címét kis "d" betűvel írta, a pártállami emberekét nagy "D" betűvel. 😀

Ámde, a testület nagy része 2010-es eredetű, akik végig asszisztáltak az összes törvénytelenséghez – melyre az OLAF jelentése utalt.

Egy ellenséges testület a polgármestert simán kicsinálja. Kérdés tehát az, kire fog támaszkodni az új polgármester? Ha a 4 ellenzéki képviselőre, akkor ott olyan együttműködés szükséges, mely párját ritkítja.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Pénzügyi, Gazdasági Bizottság lenne az, mely a szükséges adatokat, okiratokat kiadhatja a polgármester részére. Elnöke Hegedűs Zoltán, aki nem fogja segíteni a munkát. Tagjai Kis Andrea és Benkő Zsolt, így az előbbi bizony megfoghatja az iratokat 2009 és 2018 között és értékelheti a polgármester. – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...[good_old_share]

loading…


Read previous post:
„DEVIZAHITEL” - MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?
„DEVIZAHITEL” – MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

„DEVIZAHITEL” - MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE? [good_old_share] „Miért is kellene fizetni a sértettnek az elkövető részére? Ilyen...

VILLÁMHÍR - MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP - PÁRBESZÉD.
VILLÁMHÍR – MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP – PÁRBESZÉD.

VILLÁMHÍR - MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP - PÁRBESZÉD. [good_old_share] Videók alább!   A múlt alkalommal arról...

Close