VILLÁMHÍR – MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP – PÁRBESZÉD.

VILLÁMHÍR - MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP - PÁRBESZÉD.

VILLÁMHÍR – MEGÁLLAPODOTT A DEVIZA ÉS A QUAESTOR-KÁROSULTAKKAL AZ MSZP – PÁRBESZÉD.

[good_old_share]


Videók alább!

 

A múlt alkalommal arról számoltunk be, hogy a Jobbik együttműködési megállapodást írt alá a jogászokat, civil érdekvédőket és banki károsultakat tömörítő Adóskamarával.Most pedig a károsultak részéről újabb pártokkal született megállapodás. Friss hír, hogy megállapodott a devizahitelesekkel és Quaestor-károsultakkal az MSZP-Párbeszéd.

loading...

Sajnos a FIDESZ-KDNP hallgat, és kerüli a károsultakat képviselő szervezeteket. Mindeközben egy szavazást is indítottunk az oldalon. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy a károsultak körében milyen esélye van a 2018-as parlamenti választáson a FIDESZ-KDNP-nek. Hát…az eredmény lesújtó a kormánypártokra nézve. IDE KATTINTVA megnézheted.

Megállapodást írtak alá a devizahitel- és a Quaestor-károsultakkal az MSZP és a Párbeszéd politikusai – írja az MTI.

 

Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese azt mondta, a megállapodásban vállalják, hogy új banki elszámoltatás lesz. A devizahitelesek szerint a bankok 2000-2500 milliárd forinttal követelnek többet, mint amennyit követelhetnének.

Hozzátette: a felvételkori árfolyamon kell újraszámolni a felvett hiteleket. Az elszámoltatásnak a fedezete a bankoknál lévő többletkövetelés, illetve a Magyar Nemzeti Bank (MNB) devizaárfolyamon való nyerészkedéséből származó nyereség.A szocialista politikus a vállalások között említette, hogy kormányra kerülve azonnal felfüggesztik a végrehajtásokat.

 

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, a Párbeszéd társelnöke az orbáni vadkapitalizmust hibás terméknek nevezte, majd közölte, minden károsultat kártalanítani kell, bérlakásprogramra és felelős pénzügyi politikára van szükség.

Hegyesi Beáta, a Párbeszéd elnökségi tagja szerint Orbán Viktor hazudik, amikor azt mondja, hogy a magyar embereket védi és nem a bankokat. Ez abból látszik, hogy az árfolyamnyereségből származó MNB-haszon nem a magyar emberekhez, hanem Matolcsy György barátnőjéhez vándorolt.

loading...

Ravasz László, az Adóskamara képviselője arra szólította fel a kormányt, hogy azonnali hatállyal kezdeményezzen törvényt a végrehajtások felfüggesztésére.

Kálmán Pikó István Questor-károsult szerint a kárrendezési törvény nem a károsultak megsegítéséről, hanem a kirablásukról szól.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?
KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT?

KI OLDJA MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT? [good_old_share] Ti küldtétek - Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll, A pártok küldözgetnek különféle tájékoztatót, hogy...

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.
DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI.

DEVIZAHITELEK-CSAK A FELVETT ÖSSZEGGEL KELLJEN ELSZÁMOLNI. [good_old_share] A Jobbik utcafóruma Mezőtúron. Dr. Varga Damm Andrea néhány alapvető kérdést igyekszik tisztázni...

Close