DEVIZAHITEL – 2019 A MEGOLDÁS ÉVE.

DEVIZAHITEL - 2019 A MEGOLDÁS ÉVE.

DEVIZAHITEL – 2019 A MEGOLDÁS ÉVE.

[good_old_share]


Új esélyek – új pertaktikán alapuló pertársaság fogja kikényszeríteni a devizahiteles családok békés kártalanítását…

 

A hazai „deviza”-károsultak egy része közel 10 éve harcol igazáért és próbálja jogait érvényesíteni a bíróságokon.

loading...Bár az összes Európai Uniós országban jogalkotással, és bírósági úton már rendezték a hitelkárosultak ügyét, hazánkban rendkívül nehezen mennek ezek a dolgok. Emlékezhetünk rá, hogy a kormánypártok el sem mentek azokra a parlamenti ülésekre, ahol az ellenzék kezdeményezésére napirendre kerülhetett volna a hazai hitelkárosultak ügye.

Bár a csapdában vergődők száma egyes becsélek szerint eléri az egymillió főt is, a károsultak mégis képtelenek voltak létrehozni egy olyan szervezetet, amely erőteljesen, és hatékonyan képviselte volna az érdekeiket.

Úgy tűnik, hogy ez most változik!

 

Új év, új reménysugár a devizahitelt nyögőknek -erről számolt be a Városi Kurír.

A Szolidaritás Szakszervezet (Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ) szakértői csapata létrehozta a szakszervezeti tagság kérésére az új pertaktikán és új logikai elméleten alapuló pertársaságát, hogy megmentse a sok millió deviza károsult családot, amely elsősorban a bérből és fizetésből élőket érintette.

A reményét veszített társadalmi réteg,

loading...

így új esélyt kap mert várhatóan sikerül az összes pénzintézetet és hitelintézetet rákényszeríteni a devizahiteles családok békés kártalanítására.A szakszervezet szakértői annyira új lehetőséget találtak amivel végre tiszta vizet lehet önteni a pohárba, hogy akár már 2019 lehet a megoldás éve a szerencsétlen végsőkig eladósodott családok számára.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Első kőrben a szakszervezet és a partner szakszervezetek tagjai csatlakozhatnak a Szolidaritás Szakszervezet kezdeményezéséhez, majd megnyílik az út a teljes társadalom számára is. Non profit segítő társadalmi szervezetek jelentkezését is várjuk a kezdeményezéshez.

NCK: támogatunk minden kezdeményezést, amely a hazai „deviza”-károsultak kártalanítását kívánja képviselni. Figyelemmel kísérjük a szervezet működését, és elért eredményeiről folyamatosan beszámolunk az olvasóinknak!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A RABSZOLGATÖRVÉNYRŐL-ÖNKÉNTES TÚLÓRA CSAK A MESÉBEN LÉTEZIK.
A RABSZOLGATÖRVÉNYRŐL-ÖNKÉNTES TÚLÓRA CSAK A MESÉBEN LÉTEZIK.

A RABSZOLGATÖRVÉNYRŐL-ÖNKÉNTES TÚLÓRA CSAK A MESÉBEN LÉTEZIK. [good_old_share] Dr. Spielmann Éva - Higgadtan.   1) A munkajog polgári vívmány, rabszolgaság,...

LEGYENEK KÖLTSÉGMENTESEK A DEVIZAHITELES PEREK!
LEGYENEK KÖLTSÉGMENTESEK A DEVIZAHITELES PEREK!

LEGYENEK KÖLTSÉGMENTESEK A DEVIZAHITELES PEREK! [good_old_share] NCK: A kormány ne védje a bankokat, és ne akadályozza a „deviza”-károsultak jogérvényesítését azzal,...

Close