DEVIZAHITEL – 2019 A MEGOLDÁS ÉVE.

DEVIZAHITEL - 2019 A MEGOLDÁS ÉVE.

DEVIZAHITEL – 2019 A MEGOLDÁS ÉVE.

[good_old_share]


Új esélyek – új pertaktikán alapuló pertársaság fogja kikényszeríteni a devizahiteles családok békés kártalanítását…

 

A hazai „deviza”-károsultak egy része közel 10 éve harcol igazáért és próbálja jogait érvényesíteni a bíróságokon.Bár az összes Európai Uniós országban jogalkotással, és bírósági úton már rendezték a hitelkárosultak ügyét, hazánkban rendkívül nehezen mennek ezek a dolgok. Emlékezhetünk rá, hogy a kormánypártok el sem mentek azokra a parlamenti ülésekre, ahol az ellenzék kezdeményezésére napirendre kerülhetett volna a hazai hitelkárosultak ügye.

Bár a csapdában vergődők száma egyes becsélek szerint eléri az egymillió főt is, a károsultak mégis képtelenek voltak létrehozni egy olyan szervezetet, amely erőteljesen, és hatékonyan képviselte volna az érdekeiket.

Úgy tűnik, hogy ez most változik!

 

Új év, új reménysugár a devizahitelt nyögőknek -erről számolt be a Városi Kurír.

A Szolidaritás Szakszervezet (Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ) szakértői csapata létrehozta a szakszervezeti tagság kérésére az új pertaktikán és új logikai elméleten alapuló pertársaságát, hogy megmentse a sok millió deviza károsult családot, amely elsősorban a bérből és fizetésből élőket érintette.

A reményét veszített társadalmi réteg,

így új esélyt kap mert várhatóan sikerül az összes pénzintézetet és hitelintézetet rákényszeríteni a devizahiteles családok békés kártalanítására.A szakszervezet szakértői annyira új lehetőséget találtak amivel végre tiszta vizet lehet önteni a pohárba, hogy akár már 2019 lehet a megoldás éve a szerencsétlen végsőkig eladósodott családok számára.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Első kőrben a szakszervezet és a partner szakszervezetek tagjai csatlakozhatnak a Szolidaritás Szakszervezet kezdeményezéséhez, majd megnyílik az út a teljes társadalom számára is. Non profit segítő társadalmi szervezetek jelentkezését is várjuk a kezdeményezéshez.

NCK: támogatunk minden kezdeményezést, amely a hazai „deviza”-károsultak kártalanítását kívánja képviselni. Figyelemmel kísérjük a szervezet működését, és elért eredményeiről folyamatosan beszámolunk az olvasóinknak!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM