ELVIHETI-E AZ AUTÓMAT A BEHAJTÓ?

ELVIHETI-E AZ AUTÓMAT A BEHAJTÓ?

ELVIHETI-E AZ AUTÓMAT A BEHAJTÓ?

Szalagyi Erzsébet – A LEGÚJABB DIVAT A BANKOKNÁL – IDE ÉS EKKOR VIDD AZ AUTÓT LEADNI!

[cn-social-icon]

Elviheti-e az autómat a behajtó?

NEM! A KÖZELÉBE SEM MEHET! RÁ SE NÉZHET!Az emberek zöme összekeveri a behajtót a végrehajtóval! Behajtó még akkor sem viheti el az autót ha egyébként 150 kg és szigorúan néz! Sőt még akkor sem ha fenyegetőzik, vagy rendőrt akar hívni! Sőt…
Nézzük csak meg hogyan is hívhatna rendőrt!

"- Üdvözlöm Biztos Úr! Én vagyok az XY Bank behajtója. Képzelje el az a fránya ügyfél nem fizet a banknak. Szeretném kérni Biztos Úr segítségét abban hogy vigyük el az autót! (ugye lehet sejteni, hogy erre milyen választ kapunk?!)

– No és aztán kedves behajtó komám hogyan vigyük el az autót? Mi alapján? Van neked bírósági határozatod? Végzésed?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

– Hát az nincs. Én csak egy behajtó vagyok és az én megbízóm a bank azt az utasítást adta hogy vigyem el az autót!

– Határozat, ítélet nélkül?"És erre szépen elfog somfordálni a behajtó!

A behajtó lehetősége maximum arra terjedhet ki, hogy megbízója felé referál a behajtásra tett kísérletről. Esetleg javasolhatja a fizetési meghagyásos eljárás kezdeményezését! 
Ezen kívül semmi de semmi más joga nincs a behajtónak!
(Behajtónak sosem lesz a kezében jogerős bírósági határozat azon egyszerű okból, hogy az a végrehajtó kezébe kerül!) – Szalagyi Erzsébet 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM