A „DEVIZÁS” BOMBA ROBBANNI FOG!

A „DEVIZÁS” BOMBA ROBBANNI FOG!

A „DEVIZÁS” BOMBA ROBBANNI FOG!

[good_old_share]


ÚJ HÉT, ÚJ LEHETŐSÉG AZ ADÓSÁGCSAPDÁBA KERÜLT CSALÁDOK MEGSEGÍTÉSÉRE
Ürögdiné – Új hét, új lehetőség az adósságcsapdába került emberek megsegítésére. KDNP – Kereszténydemokrata Néppárt és Országgyűlési képviselőknek!

Azzal kellene foglalkozni, hogy hogyan fordulhatott az elő, hogy egy államilag felügyelt bank kiad KÖLCSÖNKÉNT nem befektetésre ezt elhallgatja kiad mondjuk 5 millió forintot és 10-15 millió forintot kér vissza.

Hogy gondolják, hogy Európa közepén egy országban kilakoltatnak több mint 1 millió családot ami cca 3 millió embert és gyereket érint. Ehhez önök, mint KERESZTÉNY párt adja a nevét?

Ne az ellenzékkel ne az élelmiszer minőséggel foglalkozzanak, mert ez a bomba robbanni fog. Ennyi emberrel ezt nem lehet megtenni egy jogállamban.

loading…


Az emberek haragja mindent el fog söpörni, ha elkezdődnek a kilakoltatások, még akkor is, ha most így a választások előtt ígérgetnek. Azt hiszem a civilek szóltak időben.

Egy államháztartást nem az emberek otthonaival kifosztásával kell egyensúlyba tartani. Azokat a pénzeket kell visszatenni, amit felesleges beruházásokra költöttek, meg ami kézen közön eltűnt.

Egyből egyensúlyba kerülne az államháztartás, nem az emberek vagyonával kell ezt megoldani.

Hová tervezik ezeknek az embereknek, a családoknak az elhelyezését? Csak nem a stadionokba a kereszténység nevében?

Nem segítség kell, hanem megoldás. Annyi a tartozás amennyi a KÖLCSÖN összege, amely ÁTADÁSRA IS KERÜLT és nem átszámításra.- Ürögdiné.

NCK: Kedves „deviza”-csapdába csalt károsultak! Az alábbi videóból is tisztán látszik, hogy sem a kormánynak, sem pedig szövetségesének, a KDNP-nek esze ágában sincs tisztességesen és törvényesen (a felvételkor hatályban lévő törvények alapján) megoldani ezt a mocskos ügyet.

Sajnos az ellenzéknek sem! És, hogy miért nem? Tudomásul kell vennünk, hogy a parlamentben ülő összes képviselő tisztában van a ténnyel: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

loading…


A törvényi tényállás: A bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan.

Ezzel a magatartásukkal jelentős kárt okoztak ügyfeleiknek, egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a pénzintézetek által kimutatott forintösszeg, amelyről értesítették ügyfeleiket, és hivatalosan is igazolták azt! Tehát a jogerős bírósági ítéletek mellett a fosztogató bankok által nyújtott bizonyíték is mindenki számára rendelkezésre áll!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ennek ellenére egyetlen párt (sem a fidesz, sem pedig az ellenzék) nem meri nevén nevezni a bűnt, és nem teszik meg a feljelentéseket, melyek lapaján megindulhatna a büntetőeljárás ! Tehát értelemszerűen ez a „devizamocsok” már ráégett az összes parlamenti pártra. A halmazati bűnt elnevezték tisztességtelenségnek, és a „forint” forintosítását pedig közösen megszavazták, hogy mentsék a bankokat.

Minket pedig végleg magunkra hagytak. Itt már csak az a kérdés, hogy a károsultak összeszedik-e magukat, és kiállnak a jogaikért, vagy a bankok és a követeléskezelők a választott politikusaink segítségével egyenként az utcára hajítják a Magyar családokat?
TE RÉSZT VENNÉL A CSALÁDODDAL A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SÉTÁJÁBAN (FLASHMOB) A KOSSUTH TÉREN?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

IDE KATTINTVA CSATLAKOZHATSZ A KEZDEMÉNYEZÉSHEZ! [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM