A „DEVIZÁS” BOMBA ROBBANNI FOG!

A „DEVIZÁS” BOMBA ROBBANNI FOG!

A „DEVIZÁS” BOMBA ROBBANNI FOG!

[good_old_share]


loading...

ÚJ HÉT, ÚJ LEHETŐSÉG AZ ADÓSÁGCSAPDÁBA KERÜLT CSALÁDOK MEGSEGÍTÉSÉRE
Ürögdiné – Új hét, új lehetőség az adósságcsapdába került emberek megsegítésére. KDNP – Kereszténydemokrata Néppárt és Országgyűlési képviselőknek!

Azzal kellene foglalkozni, hogy hogyan fordulhatott az elő, hogy egy államilag felügyelt bank kiad KÖLCSÖNKÉNT nem befektetésre ezt elhallgatja kiad mondjuk 5 millió forintot és 10-15 millió forintot kér vissza.

Hogy gondolják, hogy Európa közepén egy országban kilakoltatnak több mint 1 millió családot ami cca 3 millió embert és gyereket érint. Ehhez önök, mint KERESZTÉNY párt adja a nevét?

Ne az ellenzékkel ne az élelmiszer minőséggel foglalkozzanak, mert ez a bomba robbanni fog. Ennyi emberrel ezt nem lehet megtenni egy jogállamban.

loading...
loading…


Az emberek haragja mindent el fog söpörni, ha elkezdődnek a kilakoltatások, még akkor is, ha most így a választások előtt ígérgetnek. Azt hiszem a civilek szóltak időben.

Egy államháztartást nem az emberek otthonaival kifosztásával kell egyensúlyba tartani. Azokat a pénzeket kell visszatenni, amit felesleges beruházásokra költöttek, meg ami kézen közön eltűnt.

Egyből egyensúlyba kerülne az államháztartás, nem az emberek vagyonával kell ezt megoldani.

Hová tervezik ezeknek az embereknek, a családoknak az elhelyezését? Csak nem a stadionokba a kereszténység nevében?

Nem segítség kell, hanem megoldás. Annyi a tartozás amennyi a KÖLCSÖN összege, amely ÁTADÁSRA IS KERÜLT és nem átszámításra.- Ürögdiné.

NCK: Kedves „deviza”-csapdába csalt károsultak! Az alábbi videóból is tisztán látszik, hogy sem a kormánynak, sem pedig szövetségesének, a KDNP-nek esze ágában sincs tisztességesen és törvényesen (a felvételkor hatályban lévő törvények alapján) megoldani ezt a mocskos ügyet.

Sajnos az ellenzéknek sem! És, hogy miért nem? Tudomásul kell vennünk, hogy a parlamentben ülő összes képviselő tisztában van a ténnyel: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

loading…


A törvényi tényállás: A bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan.

Ezzel a magatartásukkal jelentős kárt okoztak ügyfeleiknek, egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a pénzintézetek által kimutatott forintösszeg, amelyről értesítették ügyfeleiket, és hivatalosan is igazolták azt! Tehát a jogerős bírósági ítéletek mellett a fosztogató bankok által nyújtott bizonyíték is mindenki számára rendelkezésre áll!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ennek ellenére egyetlen párt (sem a fidesz, sem pedig az ellenzék) nem meri nevén nevezni a bűnt, és nem teszik meg a feljelentéseket, melyek lapaján megindulhatna a büntetőeljárás ! Tehát értelemszerűen ez a „devizamocsok” már ráégett az összes parlamenti pártra. A halmazati bűnt elnevezték tisztességtelenségnek, és a „forint” forintosítását pedig közösen megszavazták, hogy mentsék a bankokat.

Minket pedig végleg magunkra hagytak. Itt már csak az a kérdés, hogy a károsultak összeszedik-e magukat, és kiállnak a jogaikért, vagy a bankok és a követeléskezelők a választott politikusaink segítségével egyenként az utcára hajítják a Magyar családokat?
TE RÉSZT VENNÉL A CSALÁDODDAL A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SÉTÁJÁBAN (FLASHMOB) A KOSSUTH TÉREN?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

IDE KATTINTVA CSATLAKOZHATSZ A KEZDEMÉNYEZÉSHEZ! [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. MARCZINGÓS-MEGMOZDULT VALAMI.
DR. MARCZINGÓS-MEGMOZDULT VALAMI.

DR. MARCZINGÓS-MEGMOZDULT VALAMI. [good_old_share] A tegnapi napon megmozdult valami - legalábbis az én kis szűk környezetemben. Bejegyzésemet nagyon sokan olvasták...

RENDŐRZENEKAR MUZSIKÁLT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK.
RENDŐRZENEKAR MUZSIKÁLT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK.

RENDŐRZENEKAR MUZSIKÁLT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK. [good_old_share] Néha a csend nagyobb erő, mint a hangoskodás. Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Egész nap kiemelt...

Close