TE HISZEL MÉG A BANKNAK?

TE HISZEL MÉG A BANKNAK?

TE HISZEL MÉG A BANKNAK?

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

[cn-social-icon]

Tegnap egy telefonáló megosztotta velem a problémáját! Nem kicsi de tanulságos!

 

Úgy alakult hogy a hitelük a Raiffesien Banknál felmondásra került!
16 millió forint lett felvéve es talán 4 millió lett a havi részletekkel befizette ! A bankból behívták őket személyes megbeszélésre ahol közölték velük hogy adják el az ingatlant mert igy eltekintenek a többi tartozástól de ezt előre nem írjak le!

Szerencsétlen és egyben naiv emberek belementek és 15 millió forintért úgy adták el a lakásukat hogy a vételár teljes egészében a tartozásra került befizetésre! Mondtak a bankban a hölgyek hogy majd jelentkeznek!
Nem ez történt , de jött az elszámolás amiben leírták, hogy a bank követelése jelen állás szerint még több mint 26 millió forint!

A korábban szereplő banki alkalmazottak természetesen elérhetetlenek lettek!A tanulság tehát az, hogy írásban mindent, ha pedig valamit nem akarnak leírni akkor nem adunk el se lakást se autót , semmit sem még abban az esetben sem, ha szépen hangzó ígérettel próbálkoznak rávenni arra mit normális esetben nem is lenne szándékunk megtenni!
És mivel a bizalom ma már csak egy szép emlék , nem kell mindent elhinni az első de még a többedik szóra sem! – Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM