Devizacsalás-teljes és átfogó kártalanítást fogunk kezdeményezni

Dr. Fiszter Zsuzsanna, Nemzeti Civil Kontroll, Devizacsalás-teljes és átfogó kártalanítást fogunk kezdeményezni

Devizacsalás-teljes és átfogó kártalanítást fogunk kezdeményezni

".. Izlandi példát követve a banki vezetőket és a bankokat elszámoltatjuk és a kártalanítást a csalás résztvevőivel fizettetjük meg…A kártalanítás így sem lehet teljeskörű, pusztán anyagi, mivel rengeteg honfitársunk rohant a halálba a csalás következtében…"Szlovéniában elfogadták a devizacsalás megoldására szolgáló törvényt! Végleges megoldást itthon is a kifosztottaknak!

Ez a törvény pontosan arról szól, hogy a devizahitelek árfolyamát korlátozzák. Vagyis az árfolyamkockázatot a felvétel napján érvényes arfolyamtól legfeljebb 10 % százalékkal emelt mértékben korlátozza. Ennek következtében a szerződések újra számítását ezt figyelembe véve illetve az induló kamatok szerint kell végbe vinni.

A Mi Hazánk Mozgalom ezzel szemben az uzsoraterror összes haszonélvezőjét el fogja számoltatni és a deviza ügyek teljes átvilágítását követeli.

Izlandi példát követve a banki vezetőket és a bankokat elszámoltatjuk és a kártalanítást a csalás résztvevőivel fizettetjük meg. A párt megoldásként egy teljes és átfogó kártalanítást fog kezdeményezni, mivel ehhez politikai akarat szükséges csupán.

Ennek megalkotásáig a végrehajtásokat is felfüggesztenénk, kilakoltatasokat is. A kártalanítás így sem lehet teljeskörű, pusztán anyagi, mivel rengeteg honfitársunk rohant a halálba a csalás következtében.

Több adóssal is egyeztettem, akiknek esetei jól mutatják, hogy mennyi probléma is van a jelenlegi pénzügyi rendszerbe.
Egy  MNB által többször megbüntetett es működési engedély nélkül tevékenykedő követeléskezelőre már több panaszos is érkezett, aminek az alapja a szintén devizahitelescsalás volt és erre építették fel a kizsákmányoló rendszerüket. Dr. Fiszter Zsuzsanna.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM