Kíméletlen küzdelem a károsultakért!

Kíméletlen küzdelem a károsultakért!

Kíméletlen küzdelem a károsultakért!


Dr. Szakács László – Devizahiteles Magyarországon nem nyerhet pert?

A különböző testületek magyarázkodnak, ködösen, homályosan értelmezgetnek, miközben magyar családok tízezrei belerokkannak ebbe a viaskodásba, pedig az Orbán-kormány egy tollvonással megoldhatná a problémát.

Végtelen megtiszteltetés, hogy a devizahitelesekért, a brókerbotrányok és az Orbán-kormány károsultjaiért ismét országgyűlési képviselőként folytathatom a küzdelmet. Dr. Szakács László.

NCK kérdés: Te mennyire tartod hitelesnek az MSZP károsultakért folytatott küzdelmét?

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Választmány után

Végtelen megtiszteltetés, hogy a devizahitelesekért, a brókerbotrányok és az Orbán-kormány károsultjaiért ismét országgyűlési képviselőként folytathatom a küzdelmet.

Közzétette: Dr. Szakács László – 2019. november 17., vasárnaploading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM