Újabb kerekesszékes hölgy tűnt fel Márki-Zay Péter eseményén + Videó

Nemzeti Civil Kontroll, Újabb kerekesszékes hölgy tűnt fel Márki-Zay Péter eseményén + Videó

Újabb kerekesszékes hölgy tűnt fel Márki-Zay Péter eseményén + Videó

Videó az oldal alján! Kérdés: Vajon a fősodratú médiában is legalább annyira gyakran bemutatják majd, mint az előző hölgyet?

Az internet bejárta egy felvétel, hogy Márki-Zay Péterrel Orosházán egy kerekesszékes idősebb hölgy szóváltásba keveredett. Most Cegléden tűnt fel egy kerekesszékes hölgy, aki szót kért magának. 

Márki-Zay Péter folytatja az országjárását, tegnap Cegléden járt, ahol ismét utcafórumot tartott. Ezen az eseményen is megjelent egy kerekesszékes hölgy, aki szót kért magának. Megható beszédében hangsúlyozta, hogy ő azért jött ide, mert el kell kergetni Orbán Viktort.

Az idős hölgy hangsúlyozta, hogy őt nem küldték, ő saját maga jött. Azért, hogy elmondja Ő az egészségügy áldozata. 8 hónapot kellet várnia egy gerincműtétre, közben lebénult a lába és olyan súlyosan megsérült az ideg, hogy már nem lehetett rajta változtatni.

Majd a kerekesszékes hölgy hangsúlyozta, hogy nem szeretné, hogy bárki úgy járjon mint ő, ezért meg kell változtatni ezt az országot, mert rengeteg ember vár most is kezelésre a várólisták miatt.

“Rengeteg az idős ember, különböző szakrendelésekre hónapokat kell várni. Nekünk nyugdíjasoknak, 60-70 éveseknek nincs annyi pénzünk, hogy a Lölönek a magánklinikájára járjunk”- fogalmazott.

A hölgy a beszéde zárásaként Márki-Zay Péter és az ellenzék támogatására szólította fel a hallgatóságot.

Íme a videó:

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM