“DEVIZA”-“HITEL” KÉRDÉS – Gábor Nagy – Facebook

DEVIZAHITEL KÉRDÉS "Nem túlzás azt állítani ezen probléma Magyarország történelmének legsúlyosabb kérdése, és Magyarország léte, vagy megszűnése múlik azon, hogy ezt a kérdést megoldja-e az államhatalom, vagy hagyja, hogy milliók menjenek teljesen tönkre, a végső pusztulásba.

DEVIZAHITEL KÉRDÉS

"Nem túlzás azt állítani ezen probléma Magyarország történelmének legsúlyosabb kérdése, és Magyarország léte, vagy megszűnése múlik azon, hogy ezt a kérdést megoldja-e az államhatalom, vagy hagyja, hogy milliók menjenek teljesen tönkre, a végső pusztulásba.

Minden más kérdés eltörpül ehhez képest. Ha semmit nem csinált volna ez a kormány a négy év alatt, hanem csak ezt a kérdést oldja meg, akkor már mindent megtettek volna Magyarország felemelkedése, és a válságból való kilábalása érdekében. Minden más csak üres propaganda, hazugság! Négy évig mást sem tett ez a kormány, csak a volt "elmúltnyolcév" kormányát szidalmazta, közben meg kilopták a szemünket! Ez az igazság, ha némelyeknek nem tetszik, akkor is kimondom.

loading...


Az "öszödi beszéd" felelevenítése, ragozása, csócsálása is ezt bizonyítja, hogy ez a kormány képtelen a problémáinkat kezelni! Hozzáértés nélkül, az emberek megkérdezése nélkül nem is lehet.

A demokrácia legfontosabb alapelve az, hogy a polgároknak joguk van elszámoltatni a hatalmon lévőket arról, hogy mire költik az adófizetők pénzét, és nekünk polgároknak, jogunk van ezt eldönteni. Ebben az országban, nemhogy ezt a jogunkat nem biztosítja a kormányzat, hanem még a saját személyes vagyonunkat is elveszik tőlünk (törvénytelen csalással!), és elköltik a maguk kénye-kedve szerint, a nagy részét saját magukra. Ezt kell megszüntetni!"

NAGY GÁBOR (FACEBOOK-HITELTÁRSULÁS)


loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ŐRIZETBE VETTÉK A ROMÁN PÉNZÜGYI FELÜGYELET ELNÖKÉT.
ŐRIZETBE VETTÉK A ROMÁN PÉNZÜGYI FELÜGYELET ELNÖKÉT

Őrizetbe vették kedden Dan Radu Rusanut, a román pénzügyi felügyelet elnökét, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy biztosító érdekeit védte törvénytelenül....

KETTŐS JÁTSZMA-AZ MNB-BEN IS MEGBUKOTT DOUBRAVSZKY GYÖRGY?
KETTŐS JÁTSZMA-AZ MNB-BEN IS MEGBUKOTT DOUBRAVSZKY GYÖRGY?

A hírek szerint távozik a jegybank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának éléről Doubravszky György. A korábbi bukott pénzügyi ombudsmannak az MNB-ben sem...

Close