BŰNSZERVEZETBEN, FOLYTATÓLAGOSAN, KÜLÖNÖSEN NAGY ÉRTÉKRE ELKÖVETETT CSALÁS

BŰNSZERVEZETBEN, FOLYTATÓLAGOSAN, KÜLÖNÖSEN NAGY ÉRTÉKRE ELKÖVETETT CSALÁS.

BŰNSZERVEZETBEN, FOLYTATÓLAGOSAN, KÜLÖNÖSEN NAGY ÉRTÉKRE ELKÖVETETT CSALÁS

A bankok nem adtak tájékoztatást a kockázatokról! (Póka László előadása)

Az ügyészség hallgat, a Kúria által bizonyítottan átvert "deviza" károsultak (több, mint 4000 felperes) pere állam által felfüggesztve, a bankok pedig mindeközben védhetik magukat! Bár a Kúria megállapította a bankok által elkövetett csalás tényét, egyetlen bankár sincs börtönben, vagy előzetes letartóztatás alatt! A parlamenti pártok egyike sem akar tudomást venni a nekik eljuttatott anyagokról, bizonyítékokról, és nem kérik a Kúria által kimondott csalás felelőseinek bebörtönzését, a fejüket a homokba dugják. A politikusok (pártoktól függetlenül), valamint a mögöttük álló pénzvilág által gerjesztett erkölcsi, és morális válság soha nem látott méreteket öltött. Mindeközben tovább szegényedik és pusztul a Magyar! – Magyarország 2014!


Nem hiszem, hogy létezik Magyarországon olyan jóérzésű bíró, aki ilyen bizonyítékok után még azt mondaná, hogy az ügyfél tájékoztatva volt – mondta Póka László azon az előadáson, amelyre privát banki levelek nyilvánosságra hozása mellett – a médiánkat is meghívva – leleplező összeállítást készített arról, hogy a bankok és pénzintézetek nem tájékoztatták a tömegesen hitelcsapdába csalt lakosságot a hitelfelvétel kockázatairól, ezért százezrek és milliók sétáltak gyanútlanul a milliárdosok csapdájába!

Póka László a "Nem adom a házamat" mozgalom vezetője, Magyarország egyik legnagyobb hatású és az egyik legerősebb otthonvédője. Előadását rögzítettük, melyet megtekinthetnek, meghallgathatnak.

A bankok devizakartellezési ügye (amelyben egyébként szinte soha nem volt deviza sem!) és az egész magyar nép ellen elkövetett szervezett bűntetteik és bűneik miatt az egész ország gazdaságára rendkívüli teher nehezedett. Ugyanakkor – mint az köztudott – amennyiben elfogadásra kerül, hogy az ország és a világ leggazdagabbjaiból álló bankárok nem tájékoztatták a polgári lakosságot arról, hogy az általuk mindenféle módon és irdatlan mennyiségben propagált, reklámozott, rendkívül kedvezőnek hazudozott, a lakosságra tunkolt és gyakorlatilag ráerőszakolt hitelek visszafizethetetlen kamatokkal stb. kerülhetnek megterhelésre, akkor a bíróságok kénytelenek lehetnek kimondani, hogy a – főleg pénzügyi cselekményekkel, csalásokkal és bűntettekkel meggazdagodott – bankárkasztnak a néppel kötött szerződéseik érvénytelenek és a felelősség nem a polgári lakosságot és ezzel egész Magyarországot és annak jövőjét, hanem a bankokat terheli.

Az elemző leleplezést követően Póka László a politikusokat és a banklobbinak tevékenykedő jogászokat ugyanolyan hazaárulóknak és háborús bűnösöknek nevezte, mint azokat, akik a hitelfelvételekre vonatkozólag a tömegeket átverő parancsokat kiadták és ezzel megszámlálhatatlan alkalommal – mint azt Póka László mondotta – a tömegbe lövettek.

Póka László a "Nem adom a házamat" mozgalom vezetője, Magyarország egyik legnagyobb hatású és az egyik legerősebb otthonvédője. Előadását a HírAréna és a – Csányi Sándor által hatóságilag üldözött – Hírháttér Multimédia révén a következő médialejátszón is megtekinthetik és meghallgathatják, az azt követő felszólalások zömével együtt:

loading...

Kamera: Domján Tibor, Executive Producer: Emma Paradigma, Gyorsszerkesztés és Publikáció: Molnár F. Árpád (ÉLI) – Híraréna.com

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MIÉRT ÁTLÁTHATATLAN A BANKOK DÍJSZABÁSA?
MIÉRT ÁTLÁTHATATLAN A BANKOK DÍJSZABÁSA?

Új, egységes költségmutatót szeretne bevezetni a Magyar Nemzeti Bank a folyószámlák esetén is, egy olyan viszonyszámot, amelyre rápillantva bárki azonnal...

OROSZ VÉDELMI MINISZTÉRIUM SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA A LELŐTT MALÁJ GÉPPEL KAPCSOLATBAN.
OROSZ VÉDELMI MINISZTÉRIUM SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA A LELŐTT MALÁJ GÉPPEL KAPCSOLATBAN

OROSZ VÉDELMI MINISZTÉRIUM SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA A LELŐTT MALÁJ GÉPPEL KAPCSOLATBAN

Close