BÍRÓ ICA: A VÉGSŐKIG HARCOLNI FOGOK AZ OTTHONOMÉRT!

BÍRÓ ICA: A VÉGSŐKIG HARCOLNI FOGOK AZ OTTHONOMÉRT!

BÍRÓ ICA: A VÉGSŐKIG HARCOLNI FOGOK AZ OTTHONOMÉRT!

[good_old_share]


Május 3-ai határidővel akarják otthonából kilakoltatni a devizahitel-csapdába került Bíró Icát. Nemrég kiderült, egy eljárási hiba mentheti meg attól az egykori modellt, hogy utcára kerüljön.

 

Bíró Ica nyolc éve küzd, hogy megmentse ingatlanjait, amire tíz évvel ezelőtt svájci frank alapú hitelt vett fel, aminek a törlesztője a triplájára emelkedett.Árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészleteket nem tudta fizetni, először elárverezték a feje felől az otthonát, most pedig a kilakoltatás fenyegeti.

"Jelenleg szakértők vizsgálják az ügyem, hiszen nemrég fény derült arra, hogy az ingatlan törvénysértő módon került más tulajdonába. A végrehajtó ott hibázott, hogy nem érvénytelenítette azonnal az árverést, amikor a licitáló nem teljesítette a törvényileg kiszabott 15 napon belüli kifizetést" – mondta el az AcNewsnak Bíró Ica, akinek ügyében több ügyvéd is segédkezik.

Erre a kulcsfontosságú hibára Gulya Tibor akadt rá tavaly novemberben, amikor a végrehajtónál a dokumentumokat ellenőrizte.

A Metal Lady most reménykedik, hogy közel egy évtizeden át tartó harc után végre megmentheti otthonát, és fellélegezhet.

"Bizakodó vagyok, hiszek az igazságszolgáltatásban és a bírói döntésben. Azt szeretném, hogy a kilakoltatást függesszék fel, amíg ki nem vizsgálják az ügyemet. Most optimistán látom a dolgokat, de a végsőkig harcolni fogok az igazamért, mert óriási igazságtalanság ért.

loading...Mondjuk ki, törvénytelen eszközökkel próbálnak kifosztani. Nekem az elmúlt nyolc évemet sajnos már senki nem fogja visszaadni, folyamatos stresszben, hivatalos dokumentumok bogarászásával éltem az életemet" – tette hozzá a lapnknak.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

"Harcolni fogok az otthonomért, amit törvénysértően vettek el tőlem!"

Ica szeretné újra a hivatásának szentelni az életét és maga mögött hagyni a devizahitel okozta felfordulást. Nagyon megviselte ez az időszak, de reméli, hamarosan minden a helyére kerül.

Március 29-én több sorstársával együtt a kúria előtt fognak demonstrálni, hogy az Európai Bíróság által kimondott, minden uniós országra kötelező jogszabályokat Magyarországon is kötelezően alkalmazzák.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TE ADOD A HÁZADAT?
TE ADOD A HÁZADAT?

TE ADOD A HÁZADAT? [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Rólad tudják, hogy nem adod a házadat? – Vagy adod?  ...

LEHET, HOGY TE MÁR KI IS FIZETTED A TARTOZÁSOD!
LEHET, HOGY TE MÁR KI IS FIZETTED A TARTOZÁSOD!

LEHET, HOGY TE MÁR KI IS FIZETTED A TARTOZÁSOD! [good_old_share] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda - Ha valaki 2006-2008. körül...

Close