HORVÁTORSZÁGBAN A BANKOK ELLEN ÍTÉLTEK

HORVÁTORSZÁGBAN A BANKOK ELLEN ÍTÉLTEK!

HORVÁTORSZÁGBAN A BANKOK ELLEN ÍTÉLTEK

Korábbi hír! Ebben az időszakban, hazánkban Doubravszky György még a pénzügyi jogok biztosa volt.

Nálunk pedig tovább folyik a maszatolás és a kollaboráns politikusok minden erejükkel a bakokat védik, miközben az adófizetők pénzéből, a bankmentő törvény segítségével a pénzintézeteket és az MNB-t hizlalják, az átvert „devizahitelesek” kárára. Ezt azért tehetik meg, mert a „devizahitelesek” képtelenek összefogni, és egységesen fellépni.

A bankok tisztességtelen eszközöket használtak, és megsértették a hitelért folyamodók érdekeit – állapította meg az ítéletet ismertető bíró. Az indoklás szerint 2004 és 2008 között a nyolc beperelt bank nem hívta fel a kérelmezők figyelmét a svájci frankban felvett hitelek veszélyeire. „Az országban túl nagy piaci koncentráció alakult ki: a bankok egymás között megállapodnak, és ez az alapvető probléma. Mert ha egymásnak konkurenciát jelentenének, akkor nemigen történhetne meg, hogy folyamatosan emelik a kamatokat, és ebből fedezik a rossz hitelkihelyezéseket.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM