DEVIZAHITEL – AZ IGAZSÁG MINDIG GYŐZ!

DEVIZAHITEL - AZ IGAZSÁG MINDIG GYŐZ!

DEVIZAHITEL – AZ IGAZSÁG MINDIG GYŐZ!

[good_old_share]


Padlássöprés – avagy a nagy devizahiteles holokauszt…

Videó az oldal alján!

Vajon napjaink politikusai és a kormány tettei hogy fognak bevonulni a történelemkönyvekbe?Hogy fogják megmagyarázni, hogy Orbán Viktor Magyar miniszterelnök egy olyan paktumot kötött a külföldi pénzvilággal, amely lehetővé tette több százezer ártatlan Magyar ember kifosztását és földönfutóvá tételét? És ehhez még a Magyar rendőrség segítségét is biztosította a Magyarok kormánya!

Hogy fogják majd emlegeti azt az időszakot, amikor a Magyar kormány aktív közreműködésével a külföldi pénzvilág a bankokon keresztül olyan nyomást gyakorolt a Magyar társadalom egy jelentős részére, amely miatt több ezer ember öngyilkosságba „menekült” és már eddig is százezer körüli azok száma, akik elveszítették a fedelet a fejük fölül?

A Magyar történelemből többek számára ismerős a „padlássöprés” kifejezés. Ma már elmondhatjuk, hogy hazánkban a bankok a padlással együtt a házat is viszik! Már nem marad mit kisöpörni!

Sajnos ez az igazság. Még akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik!

loading…


Mi feljegyezzük ezt az időszakot. Aktívan gyűjtjük az elkövető törvényhozók nevét, parlamenti beadványaikat, szavazásaik eredményeit, és a bizonyítékokat. Azok következményeiről pedig beszámolunk.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Még akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik! Oszd meg, add tovább a videót!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM