DEVIZAHITEL – AZ IGAZSÁG MINDIG GYŐZ!

DEVIZAHITEL - AZ IGAZSÁG MINDIG GYŐZ!

DEVIZAHITEL – AZ IGAZSÁG MINDIG GYŐZ!

[good_old_share]


Padlássöprés – avagy a nagy devizahiteles holokauszt…

Videó az oldal alján!

loading...

Vajon napjaink politikusai és a kormány tettei hogy fognak bevonulni a történelemkönyvekbe?Hogy fogják megmagyarázni, hogy Orbán Viktor Magyar miniszterelnök egy olyan paktumot kötött a külföldi pénzvilággal, amely lehetővé tette több százezer ártatlan Magyar ember kifosztását és földönfutóvá tételét? És ehhez még a Magyar rendőrség segítségét is biztosította a Magyarok kormánya!

Hogy fogják majd emlegeti azt az időszakot, amikor a Magyar kormány aktív közreműködésével a külföldi pénzvilág a bankokon keresztül olyan nyomást gyakorolt a Magyar társadalom egy jelentős részére, amely miatt több ezer ember öngyilkosságba „menekült” és már eddig is százezer körüli azok száma, akik elveszítették a fedelet a fejük fölül?

A Magyar történelemből többek számára ismerős a „padlássöprés” kifejezés. Ma már elmondhatjuk, hogy hazánkban a bankok a padlással együtt a házat is viszik! Már nem marad mit kisöpörni!

Sajnos ez az igazság. Még akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik!

loading…


Mi feljegyezzük ezt az időszakot. Aktívan gyűjtjük az elkövető törvényhozók nevét, parlamenti beadványaikat, szavazásaik eredményeit, és a bizonyítékokat. Azok következményeiről pedig beszámolunk.

loading...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Még akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik! Oszd meg, add tovább a videót!A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BÍRÓ ICA: A VÉGSŐKIG HARCOLNI FOGOK AZ OTTHONOMÉRT!
BÍRÓ ICA: A VÉGSŐKIG HARCOLNI FOGOK AZ OTTHONOMÉRT!

BÍRÓ ICA: A VÉGSŐKIG HARCOLNI FOGOK AZ OTTHONOMÉRT! [good_old_share] Május 3-ai határidővel akarják otthonából kilakoltatni a devizahitel-csapdába került Bíró Icát....

TE ADOD A HÁZADAT?
TE ADOD A HÁZADAT?

TE ADOD A HÁZADAT? [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Rólad tudják, hogy nem adod a házadat? – Vagy adod?  ...

Close