ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA AZ EU BÍRÓSÁG MÁRCIUSI ÍTÉLETE UTÁN.

ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA AZ EU BÍRÓSÁG MÁRCIUSI ÍTÉLETE UTÁN.

ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA AZ EU BÍRÓSÁG MÁRCIUSI ÍTÉLETE UTÁN.

[good_old_share]


‎Stregova Erzsébet‎ – Adóskamara Országos Főcsoport.

 

2019. március 29-én PÉNTEKEN DEMONSTRÁCIÓT TARTUNK az EU Bírósági Ítéletek következményeiről!KÚRIA előtt 10 órától 15 óráig, közben TV-s SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ LESZ.

Küldjétek el ezt a felhívást, akinek csak tudjátok. Köszönöm!

Készül a BÍRÓK FELJELENTÉSE! Arra kérlek benneteket, hogy akiknek VAN OLYAN ÍTÉLETE – VÉGZÉSE, amelyben egyértelműen megállapítható, hogy a BÍRÓ nem vette figyelembe az EU BÍRÓSÁGÁNAK BÁRMELYIK ítéletét, kérem, hogy küldje el a következő címre: feljelentes2019@gmail.com

Ezeknek a vesztes ÍTÉLETEKNEK a felhasználásával készítjük el a BÍRÓK FELJELENTÉSÉT, MELYET PÉNTEKEN BE IS JELENTÜNK A FELJELENTETT BÍRÓKNAK A NÉV SZERINTI MEGNEVEZÉSÉVEL.

KÜLDJÉTEK, mert csak egy pár napunk van a feldolgozásra. Ez nagyon fontos része a pénteki demonstrációnak és sajtóbejelentésnek! Köszönjük!!!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/NCK A „deviza”-károsultak most újra megmutathatják, hogy valóban komolyan gondolják-e a jogaikért való kiállást. Valljuk be őszintén, eddig ez nem nagyon sikerült, komoly tömeg nem jött össze. Meglátjuk, hogy ezúttal változik-e valami…

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM