ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA AZ EU BÍRÓSÁG MÁRCIUSI ÍTÉLETE UTÁN.

loading...

ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA AZ EU BÍRÓSÁG MÁRCIUSI ÍTÉLETE UTÁN.

Email


‎Stregova Erzsébet‎ – Adóskamara Országos Főcsoport.

 

2019. március 29-én PÉNTEKEN DEMONSTRÁCIÓT TARTUNK az EU Bírósági Ítéletek következményeiről!KÚRIA előtt 10 órától 15 óráig, közben TV-s SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ LESZ.

Küldjétek el ezt a felhívást, akinek csak tudjátok. Köszönöm!

loading...

Készül a BÍRÓK FELJELENTÉSE! Arra kérlek benneteket, hogy akiknek VAN OLYAN ÍTÉLETE – VÉGZÉSE, amelyben egyértelműen megállapítható, hogy a BÍRÓ nem vette figyelembe az EU BÍRÓSÁGÁNAK BÁRMELYIK ítéletét, kérem, hogy küldje el a következő címre: feljelentes2019@gmail.com

Ezeknek a vesztes ÍTÉLETEKNEK a felhasználásával készítjük el a BÍRÓK FELJELENTÉSÉT, MELYET PÉNTEKEN BE IS JELENTÜNK A FELJELENTETT BÍRÓKNAK A NÉV SZERINTI MEGNEVEZÉSÉVEL.

KÜLDJÉTEK, mert csak egy pár napunk van a feldolgozásra. Ez nagyon fontos része a pénteki demonstrációnak és sajtóbejelentésnek! Köszönjük!!!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/NCK A „deviza”-károsultak most újra megmutathatják, hogy valóban komolyan gondolják-e a jogaikért való kiállást. Valljuk be őszintén, eddig ez nem nagyon sikerült, komoly tömeg nem jött össze. Meglátjuk, hogy ezúttal változik-e valami…

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás