BEPERELTE BANKJÁT PATAKY ATTILA

Beperelte a bankját Pataky

Beperelte a bankját Pataky Attila (62). Az Edda frontemberének elege lett abból, hogy a pénzintézet évek óta packázik vele a svájci frankos hitele miatt. Mint ismert, az énekes 45 millió forint hitelt vett fel öt évvel ezelőtt.


Később egy barátja kisegítette nyolcmillió forinttal, így át tudta váltani forintra a hitelt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy feladta volna a harcot. Jogi úton követeli vissza a pénzintézettől a – szerinte – jogtalanul bevasalt sarcokat.

– Ez az egész egy virtuális csalás. Egy banki bűnözés, mert romlott terméket adtak el. Bepereltem a bankomat, mert nem az történt, amiben megegyeztem velük. Azt szeretném elérni, hogy fizessék vissza azt, amivel lenyúltak, és térjünk vissza az eredeti megállapodáshoz.

Vissza a kamatokkal, amit befizettem – mondta határozottan Pataky, aki öt éve fizeti a hitelt, és az előtörlesztés ellenére is még mindig 28 millióval tartozik. – Még én sem tudom, hogyan fizetem vissza ezt a pénzt. Kíváncsi vagyok, hogy a Kúria tesz-e valamit, vagy másodszor is elárulja a nemzetet.- Kolontár Krisztián


Szólj hozzá

Hozzászólás