BÉKAMENET – PÓKA LÁSZLÓ BESZÁMOLÓJA

BÉKAMENET - PÓKA LÁSZLÓ BESZÁMOLÓJA.

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Békamenet az Oktogonon! Avagy NE FIZESS!

Nagyon jól érzem magam a tegnapi nap után. Mi más okozhatna egy olyan embernek nagy örömöt, aki valóban meg akarja oldani a problémát, mint amikor látja, hogy a társai minden eddigit felülmúló rendezvényt szervezetek.
Ütős ötletek, tevékenyen részt vevő társak, aktív harcosok, rettegő bankárok…

Igen van okuk rettegni! Eddig azt hitték, hogy ezek a bankos akciók leginkább a Pókától működnek. Tegnap végre bebizonyosodott, hogy nem. Mert itt vannak a többiek: Kövér Vili, Hajagos Gyöngyi, akik olyan ötlettel álltak elő, amire felfigyelt ország-világ, és meg is szervezték. És itt vannak a többiek, akik (és most csak azért nem írok neveket, hogy nehogy valakit kihagyjak) mind a kellékek összeállításában, mind a megvalósításban aktívan részt vettek. Bátor harcosok, akik olyant tesznek, amitől a legtöbb ember retteg:–         Figyelemfelhívó, és kemény üzeneteket tartalmazó öltözéket vesznek magukra
–         A nyílt utcán énekelnek akár a TV-kamerái előtt is
–         Összeütközést vállalnak bankbiztonsági személyzettel, és banki ügyintézőkkel
–         Kiképzik magukat, hogy méltó ellenfelei legyenek egy pénzügyekhez, és joghoz értő vitapartnernek is
–         Pénzt és időt áldoznak arra, hogy magukért és sorstársaikért kiállva megoldják, amit az ezért fizetett hazaárulók nem tesznek meg.


 
Ez a mi harcunk! Ez a mi győzelmünk!
Megtaláltuk a rést, volt bátorságunk bebújni rajta, és most nem törődve ármánnyal, irigységgel, vádakkal, és nehézségekkel együtt azon küzdünk, hogy szét is törjön az emberek millióit megnyomorító uzsorarendszer.

Köszönöm, mindenkinek, aki aktív volt, és azoknak is akik támogatják a harcunkat akár csak néhány jó szóval, terjesztéssel, kajával, piával, papírral, vagy bármi mással.
 
A részleteket a hamarosan felkerülő videó sorozatból, az eddig megjelent képekből, leírásokból, és a tudósításokból láthatjátok.
 
Június 22-én tényfeltáró fórum a hitelközvetítők tevékenységéről, és a banki tájékoztatásokról, valamint azok elmaradásáról. Kezdés 17 órakor. Krisztina Hotel Budapest XVI. ker. Veress Péter út 79.

A BÉKAMENETRŐL KÉSZÜLT FELVÉTEL ITT ÉRHETŐ EL: BÉKAJELMEZBEN DEMONSTRÁLTAK A “DEVIZAHITELESEK”


HAjrá!  

Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM