BÉKAMENET – PÓKA LÁSZLÓ BESZÁMOLÓJA

BÉKAMENET - PÓKA LÁSZLÓ BESZÁMOLÓJA.

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Békamenet az Oktogonon! Avagy NE FIZESS!

Nagyon jól érzem magam a tegnapi nap után. Mi más okozhatna egy olyan embernek nagy örömöt, aki valóban meg akarja oldani a problémát, mint amikor látja, hogy a társai minden eddigit felülmúló rendezvényt szervezetek.
Ütős ötletek, tevékenyen részt vevő társak, aktív harcosok, rettegő bankárok…

Igen van okuk rettegni! Eddig azt hitték, hogy ezek a bankos akciók leginkább a Pókától működnek. Tegnap végre bebizonyosodott, hogy nem. Mert itt vannak a többiek: Kövér Vili, Hajagos Gyöngyi, akik olyan ötlettel álltak elő, amire felfigyelt ország-világ, és meg is szervezték. És itt vannak a többiek, akik (és most csak azért nem írok neveket, hogy nehogy valakit kihagyjak) mind a kellékek összeállításában, mind a megvalósításban aktívan részt vettek. Bátor harcosok, akik olyant tesznek, amitől a legtöbb ember retteg:–         Figyelemfelhívó, és kemény üzeneteket tartalmazó öltözéket vesznek magukra
–         A nyílt utcán énekelnek akár a TV-kamerái előtt is
–         Összeütközést vállalnak bankbiztonsági személyzettel, és banki ügyintézőkkel
–         Kiképzik magukat, hogy méltó ellenfelei legyenek egy pénzügyekhez, és joghoz értő vitapartnernek is
–         Pénzt és időt áldoznak arra, hogy magukért és sorstársaikért kiállva megoldják, amit az ezért fizetett hazaárulók nem tesznek meg.


 
Ez a mi harcunk! Ez a mi győzelmünk!
Megtaláltuk a rést, volt bátorságunk bebújni rajta, és most nem törődve ármánnyal, irigységgel, vádakkal, és nehézségekkel együtt azon küzdünk, hogy szét is törjön az emberek millióit megnyomorító uzsorarendszer.

Köszönöm, mindenkinek, aki aktív volt, és azoknak is akik támogatják a harcunkat akár csak néhány jó szóval, terjesztéssel, kajával, piával, papírral, vagy bármi mással.
 
A részleteket a hamarosan felkerülő videó sorozatból, az eddig megjelent képekből, leírásokból, és a tudósításokból láthatjátok.
 
Június 22-én tényfeltáró fórum a hitelközvetítők tevékenységéről, és a banki tájékoztatásokról, valamint azok elmaradásáról. Kezdés 17 órakor. Krisztina Hotel Budapest XVI. ker. Veress Péter út 79.

loading...

A BÉKAMENETRŐL KÉSZÜLT FELVÉTEL ITT ÉRHETŐ EL: BÉKAJELMEZBEN DEMONSTRÁLTAK A “DEVIZAHITELESEK”


HAjrá!  

Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Facebook hozzászólások
loading...