FIGYELEM! A DEVIZAJOG IRODA FELHÍVÁSA

FIGYELEM! A DEVIZAJOG IRODA FELHÍVÁSA.

FIGYELEM! A DEVIZAJOG IRODA FELHÍVÁSA

[cn-social-icon]

Devizajog Iroda: Sokkal nagyobb a baj, mint gondoltuk. Most derült ki, hogy ez illető a mi nevünkben különböző jogcímeken ügyletenként 165.000,- Ft-ot csikart ki az ügyfelekből azért, hogy a Békéltető Testületnél képviselje őket.

 

MI SOHA NEM MENTÜNK A BÉKÉLTETŐ TESTÜLETHEZ! Arról nem is beszélve, hogy az ügyfelet nálunk minden esetben ügyvéd képviseli. Ez az ember pedig NEM ÜGYVÉD!

Figyelem! A mai napon jutott a tudomásomra, hogy Nyíregyházán és környékén a nevünket felhasználva tevékenykedik egy iroda. Soha, senkinek nem adtam felhatalmazást Nyíregyházán, hogy a nevünkben eljárjanak.

Ez az iroda egy budapesti cég nevében köt szerződést az ügyfelekkel, komoly pénzeket kér és ráadásul meghatalmazással képviseli is az ügyfeleket. Számlát nem ad a befizetett összegekről.Nyíregyházán nincs irodánk, soha nem is volt. Ibrányban szoktunk ügyfeleket fogadni, ahol kizárólag Akainé Nagy Ilona, Molnár Renáta, Nagyné Éva és jómagam, Molnár Imréné jogosult az iroda nevében eljárni.

Bárki más, aki a nevünkben eljárt, nem volt erre felhatalmazása. Azoknak az embereknek, akiket becsapott ez a nevünket felhasználó ember és bemutatja nekünk a vele kötött szerződését, nem számítunk fel megbízási díjat. – Devizajog Iroda

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM