BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-GUNDEL TAKÁCS GÁBOR VÁLASZA.

BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-GUNDEL TAKÁCS GÁBOR VÁLASZA.

BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-GUNDEL TAKÁCS GÁBOR VÁLASZA.

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
Póka László – Levelezés Gundel Takács Gáborral, a jogászbál műsorvezetőjével.

 

A 2017-es Jogászbál műsorvezetője Gundel Takács Gábor. Őt is megszólítottam egy nyíltlevéllel. többen segítettek eljuttatni az üzenetemet hozzá.
Megtisztelt Gundel Úr azzal, hogy válaszolt. Csakúgy, mint Dr. Bánáti János.

A válaszok olvasása után erősödött bennem az a gondolat, hogy rengeteg dolgunk van még. Kevesen hajlandók elhatárolódni a fehérgalléros bűnözőktől.

Szombaton ott leszek a Galériánál.

Itt olvasható a levelezés Gundel Takács Gáborral időrendben visszafelé:

Mai válaszom:
 

„Tisztelt Gundel Takács Gábor Úr!

Köszönöm válaszát.
 

Kíváncsi vagyok, hogy mely híresztelések alapján tart attól, hogy Önt politikai céljaim megvalósítására akarnám Önt felhasználni.

HA az politikai cél, hogy:
–         segítsek elkerülni százezrek számára a jogtalan követelések miatti kilakoltatást,
–         kártérítését követeljek az átvert SeVizakárosultaknak,
–         felemeljem a szavam egy épülő diktatúra ellenében,
–         kritizáljam, hogy a hatalmi ágak egy irányítás alá kerültek,
–         tegyek a politikusok, bankárok felelősségre vonásáért, ez esetben büszkén vállalom, hogy politikai céljaim vannak.
Azt viszont tudni kell, hogy számomra mindegy, hogy a célomat miként jellemzik. 
Így a cél elérése érdekében alkalmazott eszközökben sem vagyok finnyás. 
Bármi elfogadható a cél érdekében.
Szombaton látjuk egymást. Bízom benne a zenekar lejátssza a díszvendégek tiszteletére az alábbi dalt is: Deák Bill Gyula – Kilakoltatás ( Gundel úr válasza a dal után)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Gundel Takács Gábor válasza:
„Tisztelt Póka László Úr! 
 
Én ennek az eseménynek a műsorvezetését még tavaly novemberben vállaltam, akkor, amikor még szó sem volt arról, hogy kik lesznek a védnökök és a díszvendégek. Eszembe se jutott ezzel foglalkozni mostanáig, mert nem gondoltam, hogy politikai jelentősége lenne ennek a bálnak.

A felsorolt emberek minősítéséhez nem rendelkezem elég ismerettel, mint ahogy azt sem tudom megítélni, hogy az Önnel kapcsolatos sajtóhírek igazak-e, vagy sem. Igyekszem a politikától távol tartani magam, mint ahogy 
most is egy bál és nem egy politikai gyűlés műsorvezetője leszek, amitől most már szerződéses kötelezettség okán nem tudok eltekinteni.

Szombat este sem fogok politizálni és kérem, hogy Ön se akarjon a saját politikai céljai elérésének eszközévé tenni!  Üdvözlettel Gundel Takács Gábor”

Eredeti levelem IDE KATTINTVA olvasható!

Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom, 0630-931-9802

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM