BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.

BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.

BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.

[good_old_share]


loading...

A DEVIZAHITELEZÉS CÉLJA az adósrabszolgaság megvalósítása a magánvagyonoknak a bankok kezére adásával.

 

Dr. Ravasz László az Adóskamara 12 pontját ismerteti és több alternatív lehetőséget vázol fel. Érdemes meghallgatni! Oszd meg a videót!

Videó alább!Miért nem akarja, miért nem tudja senki felkarolni az adósrabszolgákat? Mi áll valójában emögött az egész áldatlan állapot mögött? A devizahitel károsultak köztudottan egy központilag irányított csalás áldozatai, akikből bűnösöket akarnak csinálni. Van-e esély arra, hogy ezek a nyomorba juttatott emberek bármikor is megkapják a megfelelő kártérítést?

A devizahitelesek kálváriája csak az állatorvosi ló, egy fatális rendszerhiba. Jól példázza, hogy hogyan működik ez a rendszer, hogy hogyan erőlteti rá a hatalom a társadalomra az akaratát. Precedens értékű, hiszen ugyanez tapasztalható a társadalom egyéb területein is.
A hatalom visszafordíthatatlanul nem jó irányba halad és az emberek mögött egyáltalán nincs védőháló. „Csak akkor fognak megoldódni ezek a problémák, ha olyan politikai erők kormányoznak majd Magyarországon, akik végre megszüntetik a bíróságok és máshatóságok politikai irányítását biztosítva ezzel a lakosságnak a jogvédelmet a politikai túlhatalommal szemben, és hajlandóak felmondani a banki szférával megkötött  a lakosságot kifosztó alkut.”

Dr. Ravasz László és Jakab István beszélgetése.

loading...Ha a károsultak hatalmas tömege végre felismerné, hogy csak együtt, összefogva tudjuk kikényszeríteni a hatalomtól a végleges, és törvényes „deviza”-megoldást, akkor megoldódna ez a társadalmi katasztrófa.

Ha engedjük, hogy a félelem, a nemtörődömség, a beletörődés vagy a szégyen legyen úrra rajtunk, és akadályozzon minket abban, hogy kiálljunk a családunk érdekei mellett, akkor végleg elveszünk!

TILTAKOZZ TE IS VELÜNK MÁRCIUS 11-ÉN!

A Facebook nem mutatja meg neked a híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/TILTAKOZZ TE IS VELÜNK MÁRCIUS 11-ÉN!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT.
IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT.

IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT. A most megjelent friss adatok szerint hatalmas tömegben árasztották el a...

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!
HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG!

HITELVÁLSÁG-ITT A VALÓSÁG! [good_old_share] Mi várható a közeljövőben a „deviza”-károsultak szempontjából?   "Hitel" - válság. Lovas Judit közgazdász bemutatja azt...

Close