BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.

BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.

BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.

[good_old_share]


A DEVIZAHITELEZÉS CÉLJA az adósrabszolgaság megvalósítása a magánvagyonoknak a bankok kezére adásával.

 

Dr. Ravasz László az Adóskamara 12 pontját ismerteti és több alternatív lehetőséget vázol fel. Érdemes meghallgatni! Oszd meg a videót!

Videó alább!Miért nem akarja, miért nem tudja senki felkarolni az adósrabszolgákat? Mi áll valójában emögött az egész áldatlan állapot mögött? A devizahitel károsultak köztudottan egy központilag irányított csalás áldozatai, akikből bűnösöket akarnak csinálni. Van-e esély arra, hogy ezek a nyomorba juttatott emberek bármikor is megkapják a megfelelő kártérítést?

A devizahitelesek kálváriája csak az állatorvosi ló, egy fatális rendszerhiba. Jól példázza, hogy hogyan működik ez a rendszer, hogy hogyan erőlteti rá a hatalom a társadalomra az akaratát. Precedens értékű, hiszen ugyanez tapasztalható a társadalom egyéb területein is.
A hatalom visszafordíthatatlanul nem jó irányba halad és az emberek mögött egyáltalán nincs védőháló. „Csak akkor fognak megoldódni ezek a problémák, ha olyan politikai erők kormányoznak majd Magyarországon, akik végre megszüntetik a bíróságok és máshatóságok politikai irányítását biztosítva ezzel a lakosságnak a jogvédelmet a politikai túlhatalommal szemben, és hajlandóak felmondani a banki szférával megkötött  a lakosságot kifosztó alkut.”

Dr. Ravasz László és Jakab István beszélgetése.Ha a károsultak hatalmas tömege végre felismerné, hogy csak együtt, összefogva tudjuk kikényszeríteni a hatalomtól a végleges, és törvényes „deviza”-megoldást, akkor megoldódna ez a társadalmi katasztrófa.

Ha engedjük, hogy a félelem, a nemtörődömség, a beletörődés vagy a szégyen legyen úrra rajtunk, és akadályozzon minket abban, hogy kiálljunk a családunk érdekei mellett, akkor végleg elveszünk!

TILTAKOZZ TE IS VELÜNK MÁRCIUS 11-ÉN!

A Facebook nem mutatja meg neked a híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/TILTAKOZZ TE IS VELÜNK MÁRCIUS 11-ÉN!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM