BÍRÓ ICA – NA, EZÉRT NINCSENEK A „DEVIZÁSOK” MEGMENTVE.

BÍRÓ ICA - NA, EZÉRT NINCSENEK A „DEVIZÁSOK” MEGMENTVE.

BÍRÓ ICA – NA, EZÉRT NINCSENEK A „DEVIZÁSOK” MEGMENTVE.

[good_old_share]


Bíró Ica felhívása előtt egy rövid NCK gondolat: Egyre több károsult érzi, hogy a devizások tényleges megmentése előtt egy nagyon komoly akadály áll.

 

Egy olyan erő, amely nem csak az ellenzéki pártok, de a FIDESZ-KDNP kezét is megköti. Egy olyan csoport érdekei érvényesülnek, amely egyetlen intézkedésével képes lenne a hazai gazdaságot nagymértékben megingatni, vagy akár bedönteni. Ez nem más, mint a pénzvilág.

loading...Az a pénzvilág, melynek képviselőivel korábban Orbán Viktor egy paktumot is kötött. (ez történik akkor, ha egy ország nem rendelkezik saját, önálló pénzügyi rendszerrel).

A paktum teljes szövegét IDE KATTINTVA olvashatod.

 

Bíró Ica gondolatai előtt egy utolsó, rövid javaslat: A választás közeledtével mindenki gondolkozzon el azon, hogy a jelenlegi parlamenti pártok közül melyiknek a programjában szerepel az ÖNÁLLÓ, FÜGGETLEN, MAGYAR PÉNZÜGYI RENDSZER MEGTEREMTÉSE…

(A JELENLEGI VÁLASZTÁSI PROGRAMOK ALAPJÁN MI NEM TUDUNK ILYEN PARLAMENTI PÁRTRÓL…de az is lehet, hogy csak elsiklottunk felette. Ha így lenne, akkor az, aki azt állítja, hogy van ilyen parlamenti párt, az küldje át a párt 2018-as programjából a független önálló pénzügyi rendszerre vonatkozó részt).A „deviza”-károsultak hatalmas tömeget képviselnek, és tévedés ne essék, nem a károsultak verték át a pénzvilágot képviselő bankokat, hanem éppen fordítva történt!

Éppen ezért a károsultak tömegén múlik, hogy végre hajlandóak-e egységbe tömörülni, és erőt felmutatni! Ezzel az erővel pedig a kormánytól kikényszeríteni, hogy a paktumot felrúgva a Magyar kormány végre a Magyar Emberek érdekeit képviselje, a bankok érdekeit pedig szorítsa háttérbe.

loading...

Bíró Ica: Na, ezért nincsenek a devizasok megmentve! (Csányi Sándor nyilatkozata Bíró Ica gondolatai után!)

 

Ez egy beismerő nyilatkozat arról, hogy a kormány az MNB és a bankszektor jól összehangolt kapcsolatban van !!!!  A bíróságok, csak parancsot teljesítenek !!!

Osszátok! Minden devizás jöjjön !!!! Ha most, nem jön minden érintett, akkor csak magát okolhatja a következményeként, ami egyenlő a kifosztásával!

Demonstráció Márc 11 vasárnap  14h tól a Szabadság téren ! Rabok legyünk, vagy szabadok!?  Ha sokan leszünk, akkor van remény! Gyere, tegyél magadért és a gyerekeid jövőjéért!

Íme, a cikk, amely a Világgazdaság hasábjain jelent meg:A politikai stabilitásra szavaz Csányi

A jelenlegi támogató szabályozói és gazdasági környezet fennmaradása fontos lenne a magyarországi bankrendszer számára, egy politikai átrendeződés ugyanakkor hatalmas bizonytalanságot okozna a szektorban – mondta Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója a Bloomberg hírügynökségnek, amelyet a Magyar Idők szemlézett.

A Facebook nem mutatja meg neked a híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Márpedig a politikai stabilitás fontos, vagyis az, hogy megmaradjon a mostani támogatói környezet. A legnagyobb hazai bank első embere szerint a bankok kitűnő kapcsolatot építettek ki a jelenlegi kormánnyal és a Magyar Nemzeti Bankkal is, és ezt a választások után is szeretnék fenntartani.

loading…


A bankszektor a mindenkori politikai elit gazdasági stratégiájának alappillérének kell lennie, ám a jelenlegi ellenzéki politikai erők mindeddig nem ismertették azon terveiket, hogy miként viszonyulnának a szektorhoz, miként járnának el győzelmük esetén a bankokra kivitett különadó kérdésében – hangoztatta a vezérigazgató.

A politikai befolyás hosszabb távon másodlagosnak bizonyul majd Csányi szerint, a gazdasági környezet alakulása ugyanis fontosabb szempont a bankrendszer számára, mint a politikai irányvonalak.

Eddig Csányi nyilatkozata. Ez egyértelmű megfogalmazás! Neked erről mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.
BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA.

BANKRABSZOLGÁK SPARTACUSA. [good_old_share] A DEVIZAHITELEZÉS CÉLJA az adósrabszolgaság megvalósítása a magánvagyonoknak a bankok kezére adásával.   Dr. Ravasz László az...

IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT.
IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT.

IDEGESEK A BANKOK – A DEVIZÁSOK NEM HAGYJÁK MAGUKAT. A most megjelent friss adatok szerint hatalmas tömegben árasztották el a...

Close