Közeleg a recesszió, jön a második devizahitel válság.

Közeleg a recesszió, jön a második devizahitel válság.

Közeleg a recesszió, jön a második devizahitel válság.

Közeleg az új recesszió. 1-2 év és sokan nagy bajban lesznek. Lesznek majd újra lakások olcsóbban…


 

….most azonban még maga a pénzügyminiszter, Varga Mihály is figyelmeztet a válság közeledésére….

Több tízezer hitel került a bedőlés szélére..A lakáshitelt igyekeznek kifizetni időben az emberek, de már látszik a csúszás.

Egyre jobban és egyre többen csúsznak bele a nem törlesztő kategóriába…

Úgy tudni, hogy perpillanat 110.000 lakáshitel van bedőlve, vagyis több százezer olyan ember van, akinek a lakhatása kérdéses.

Valamint további 210.000 jelzáloghitel kockázatos. Ez pedig azt jelenti, hogyha megindulna a kamatemelkedés, akkor könnyen ezek is bedőlhetnének.

Mindez azért aggasztó nagyon, mert ez azt is jelenti egyúttal, hogy a várható válság fényében sötét időkre kell felkészülnünk.

Annak idején 2008-ban váratlanul érte az embereket a bedőlés és a válság, most azonban még maga a pénzügyminiszter, Varga Mihály is figyelmeztet a válság közeledésére.

Még csak ezután jön a legnagyobb minden idők válsága, ahol nem csak a deviza hitelesek dőlnek be, hanem a közép osztály is, akik a legnagyobb fennmaradást tartották a fogyasztásban és a munka világában…

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM