FIGYELMEZTETÉS-JOGERŐSEN BUKTAK, DE MÉGIS MEGPRÓBÁLJÁK LEHÚZNI A VOLT ÜGYFELET!

FIGYELMEZTETÉS-JOGERŐSEN BUKTAK, DE MÉGIS MEGPRÓBÁLJÁK LEHÚZNI A VOLT ÜGYFELET!

FIGYELMEZTETÉS-JOGERŐSEN BUKTAK, DE MÉGIS MEGPRÓBÁLJÁK LEHÚZNI A VOLT ÜGYFELET!

[good_old_share]


Az alábbi bejegyzést és figyelmeztetést tette közzé Erdősi Éva a Facebook oldalán.

 

Érdemes figyelni, mert a pénzintézetek, behajtócégek, követeléskezelők a jogerős végzés ellenére is próbálkozhatnak annak érdekében, hogy megpróbálják újból lehúzni volt ügyfeleiket.

Nem az első eset, más követeléskezelők is próbálkoztak már hasonló módszerekkel!Erdősi Éva szakértő – Sziasztok!

Április 6-án tettem egy bejegyzést,hogy másodfokon nyertem a Faktoring ellen.
2013-ban vették meg az OTP-től 2.6 milliós követelést,amiből a tárgyalásra már 4.6 milliós összeget könyveltek le.

Nos buktak,mindenki örült.
Azonban nyár közepén felhívott az ügyfélaggodalmas hangon.

Évike megnyertük a pert vagy mégsem, mert követlik a 4.6 milliót?Megnyugtattam nyertünk, majd írtam egy levelet, hogy tessenek olvasgatni, mi áll a végzésben jogerősen!

Nem tudom eldönteni,hogy ennyire rossz a rendszerük,avagy még így belerúgva az ügyfélbe akarják pszichésen presszionálni!

Senki ne hagyja magát!

Elnézést kértek,de azért közölték,ha a maradék négy hónapban csúszás lesz az irgum-burgum!
Ügy lezárva! – Erdősi Éva (szakértő – HitelSikerek)

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM