A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.

A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.

A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.

[good_old_share]


loading...

Már éppen itt volt az ideje annak, hogy végre összekapják magukat a civil „deviza”-károsultak!Csalás áldozata lett az összes "deviza"-hiteles. Videó alább!

Mozgósíthatnak a pártok ellen, akik nem támogatják az elképzeléseiket.

A pártokhoz fordul a deviza- és gazdasági károsultak megsegítése érdekében egy civil szervezet. 12 pontban gyűjtötték össze követeléseit a problémák megoldására.

Amely párt nem támogatja elképzeléseiket, az ellen készek mozgósítani az április 8-i választásokon.

loading...

„Hiába megyünk a bíróságra! Ezt kell valakinek megérteni, hogy a magyar bíróság a bankok zsebében van!” – így tiltakoztak még januárban a hitelkárosultak a Képviselői irodaház előtt. A devizahiteleket a Fidesz-kormány évekkel ezelőtt szüntette meg, amiket később piaci árfolyamon forintosított. A többség nem járt jól a módszerrel, mert az árfolyam-különbözet az adósok terhe maradt.

„Az Adóskamara kidolgozott egy 12 pontból álló politikai megoldási javaslatot, amelyet jövő szerdán a Parlamentben átnyújtunk minden politikai pártnak” – közölte Ravasz László, az Adóskamara képviselője.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Jó, ha tudod: a választójoggal rendelkező Magyar lakosság alig 7 százaléka párttag.
IGEN! Összesen! Tehát ez az elenyésző százalék a hazánkban működő összes párt teljes tagságát mutatja!
MI CIVILEK VAGYUNK A TÖBBSÉG! A VÁLASZTÓJOGGAL RENDELKEZŐ LAKOSSÁG NAGY RÉSZE PEDIG – HA NEM IS KÖZVETLENÜL, DE ELSZENVEDŐJE ENNEK A HATALMAS CSALÁSNAK!

VISELKEDJÜNK VÉGRE ENNEK MEGFELELŐEN! MUTASSUK MEG, HOGY A VALÓDI HATALOM A MI KEZÜNKBEN VAN!Amelyik párt nem támogatja követeléseiket, az ellen mozgósítani fog a szervezet. Az Adóskamara ettől függetlenül március 11-én demonstrációt tart a Szabadság téren.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAKÁROSULTAK MOST VISSZAVÁGHATNAK!
A DEVIZAKÁROSULTAK MOST VISSZAVÁGHATNAK!

A DEVIZAKÁROSULTAK MOST VISSZAVÁGHATNAK! [good_old_share] "MÉG KÉR A NÉP" címmel hirdettük meg az első önálló sajtótájékoztatónkat. Videó alább!   Mire...

A DEVIZÁSOKAT MEGINT ÁTVERTÉK?
A DEVIZÁSOKAT MEGINT ÁTVERTÉK?

A DEVIZÁSOKAT MEGINT ÁTVERTÉK? [good_old_share] Közeledik a 2018-as országgyűlési választás, ezért jó, ha az átvert „deviza”-károsultak néhány dologgal tisztában vannak....

Close