A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.

A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.

A PÁRTOKAT TÁMADHATJÁK A DEVIZÁS CIVILEK.

[good_old_share]


Már éppen itt volt az ideje annak, hogy végre összekapják magukat a civil „deviza”-károsultak!Csalás áldozata lett az összes "deviza"-hiteles. Videó alább!

Mozgósíthatnak a pártok ellen, akik nem támogatják az elképzeléseiket.

A pártokhoz fordul a deviza- és gazdasági károsultak megsegítése érdekében egy civil szervezet. 12 pontban gyűjtötték össze követeléseit a problémák megoldására.

Amely párt nem támogatja elképzeléseiket, az ellen készek mozgósítani az április 8-i választásokon.

„Hiába megyünk a bíróságra! Ezt kell valakinek megérteni, hogy a magyar bíróság a bankok zsebében van!” – így tiltakoztak még januárban a hitelkárosultak a Képviselői irodaház előtt. A devizahiteleket a Fidesz-kormány évekkel ezelőtt szüntette meg, amiket később piaci árfolyamon forintosított. A többség nem járt jól a módszerrel, mert az árfolyam-különbözet az adósok terhe maradt.

„Az Adóskamara kidolgozott egy 12 pontból álló politikai megoldási javaslatot, amelyet jövő szerdán a Parlamentben átnyújtunk minden politikai pártnak” – közölte Ravasz László, az Adóskamara képviselője.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Jó, ha tudod: a választójoggal rendelkező Magyar lakosság alig 7 százaléka párttag.
IGEN! Összesen! Tehát ez az elenyésző százalék a hazánkban működő összes párt teljes tagságát mutatja!
MI CIVILEK VAGYUNK A TÖBBSÉG! A VÁLASZTÓJOGGAL RENDELKEZŐ LAKOSSÁG NAGY RÉSZE PEDIG – HA NEM IS KÖZVETLENÜL, DE ELSZENVEDŐJE ENNEK A HATALMAS CSALÁSNAK!

VISELKEDJÜNK VÉGRE ENNEK MEGFELELŐEN! MUTASSUK MEG, HOGY A VALÓDI HATALOM A MI KEZÜNKBEN VAN!Amelyik párt nem támogatja követeléseiket, az ellen mozgósítani fog a szervezet. Az Adóskamara ettől függetlenül március 11-én demonstrációt tart a Szabadság téren.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM