BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN!

BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN!

BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN!

[good_old_share]


A bejegyzés előtt egy rövid NCK gondolat: Hosszú évek óta becsületes ügyvédek, jogászok, pénzügyi szakemberek és lelkes civilek tárják fel az úgynevezett devizahitelekkel kapcsolatos pénzügyi szabálytalanságokat. –

 

Sok esetben a törvényi tényállások szerint a bankok által elkövetett tettek a bűncselekmény kategóriáját is kimeríthetik.

Számtalan ilyen banki „stikli” került fel az oldalunkra, a hatóságok is megszámlálhatatlan jelzést kaptak ezekben az ügyekben.Most egy újabb banki „trükköt” mutat be egy károsult-társunk:

BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN – (csatolmány az oldal alján!)

 

Attila Négyessy – RÉGI HPT 210.§ (5a) 1276 "A fogyasztóval kötött deviza alapú hitel-, vagy kölcsön szerződések esetében a pénzügyi intézmény kizárólag azokat a költségeket és díjakat számíthatja fel devizában, amelyek az adott szerződés teljesítésének és fenntartásának érdekében a deviza forrás megszerzésével közvetlenül kapcsolatban állnak, ide értve a kamat jellegű kezelési költséget "

ÉS HOL VAN A KAMAT JELLEGŰ KEZELÉSI KÖLTSÉG MÉG MEGEMLÍTVE?

1997. évi XXX. törvény a jelzálog-hitelintézetről és a jelzáloglevélről (már más száma van. ez 2006-os)

loading...14.§ (3) "Rendes fedezetként azon jelzáloghitelből eredő tőkekövetelés és a szerződés alapján járó kamat, valamint a fennálló tőkekövetelés százalékában meghatározott, a kölcsönszerződés szerint a futamidő alatt rendszeresen felszámítható kezelési költség (a továbbiakban: kamat jellegű bevétel) vehető figyelembe, amely fedezetéül kikötött jelzálogjog az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzésre került."

BANKOK, MOCSKOS BEFEKTETÉSBE CSALTÁTOK BE AZ EMBEREKET? (A BANKSZÖVETSÉG RÉSZÉRŐL A BEISMERŐ VALLOMÁSRÓL KÉSZÜLT VIDEÓ LEJEBB. szerk.)

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

VISSZA A KEZELÉSI KÖLTSÉGET.

loading…


ÉN ELADÁSI ÁRFOLYAMON SZÁMOLVA FIZETTEM NEKTEK, TI MEG KEZELÉSI KÖLTSÉGET SZÁMOLTOK FEL A CSALÁSHOZ?

HÁNYSZOR SZERZITEK BE A DEVIZAFORRÁST?

MILYEN ÁRFOLYAMON SZÁMOLVA SZERZITEK BE A DEVIZAFORRÁST?

SZ…ÉRT, H…ÉRT?

ÉN MEG ELADÁSI ÁRFOLYAMON SZÁMOLVA FIZETTEM –KAMATOT, -KEZELÉSI KÖLTSÉGET, -KERESKEDELMI ÁRRÉST -MEG MINDEN EGYÉB KITALÁLT SZ….GOT. VÉGE VAN BANKOK. – Attila Négyessy.  

NCK: Ne szépítsük a dolgot. A bankok nem mondták meg az ügyfeleiknek, hogy milyen valós veszélyekkel járhat ennek a szerződésnek a megkötése, és az állami felügyeleti szervek is mélyen hallgattak.

Sőt! Az írott sajtóban, és a televíziós reklámokban is minden igyekezetükkel azt a látszatot próbálták kelteni, hogy ez egy kockázatmentes szerződés, amely lehetőséget biztosít a Magyar családoknak arra, hogy elképzeléseiket megvalósíthassák.

Mára már sokunk számára világos, hogy ez nem véletlenül történt így. Akkoriban viszont álmainkban sem gondoltunk arra, hogy ez egy valódi összeesküvés, amelyben a bankokon kívül még a Magyar állam és az állami szervek is szerepet vállalnak. Ez mára már a napnál is világosabb minden érintett károsult számára.1996. évi CXII. törvény a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról: 2013-12-10_Act_1996_CXII .

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN - A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN.
PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN – A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN.

PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN - A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN. [good_old_share] Dr Ulics Erika - Tisztelettel és örömmel adok hírt...

BÜNTETŐÜGYBEN BEIDÉZTÉK AZ OTP VEZÉRT.
BÜNTETŐÜGYBEN BEIDÉZTÉK AZ OTP VEZÉRT.

BÜNTETŐÜGYBEN BEIDÉZTÉK AZ OTP VEZÉRT. [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Büntető ügyben bíróság elé idézték az otp vezért. – 2019. április....

Close