HOPPÁ – A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!

HOPPÁ - A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!
loading...

HOPPÁ – A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!


"..a bankok terhére fordul a bizonyítás, az DH törvények nem írnak felül mindent…Tartson ki mindenki még egy darabig…"

 

Ez igazán jó hír!!! Mégis csak lesz tisztességes megoldás? Tudjuk: a bankok aligha fogják tudni azt bizonyítani azt, hogy ők mindenben tiszességesen, és a jogszabályoknak megfelően jártak el! SŐT….!Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Egy mai törvényszéki tárgyaláson az adott bíró ismertetett egy kúriai szakmai anyagot, mely az utóbbi időszak EUB ítéleteinek törvénykezési alkalmazása tárgyában született.

Ennek lényege az, hogy a bankok terhére fordul a bizonyítás, az DH törvények nem írnak felül mindent, etc. Gyakorlatilag az van benne, melyet hosszú évek óta írok.

loading...

Ha most hirtelen azt kell alkalmazni, amit 2013. őszén is kellett volna, akkor az elmúlt 5 és fél évvel hogyan számol el a bírói kar? Mert ez nem politikai kérdés, hanem jogtudományi, szakmai!

És nem kellene azonnal leállítani az összes végrehajtást? Nem kellene az összes közjegyzőnek visszavonni hivatalból a záradékokat, és VH perenkívüli ügyekben soron kívül felfüggeszteni a végrehajtásokat?

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az érvénytelenség jogkövetkezményének levonása kapcsán alkalmazandó eredeti állapot helyreállítása nem olyan egyszerű dolog, hogy kitöltünk egy nyomtatványt.Másfelől a dolog nem automatikusan megy, hanem a feleknek számos jognyilatkozatot kell tenniük, és az sem lehetetlen, hogy maradnak érvényes szerződések.

Azaz nem mehet futószalagon az összes ügy.

Csak a törvénytelenség kereteket szüntette meg az EUB, amikor világossá tette, hogy az EU jogi aktusaival nem lehet ellentétes a tagállami jog és jogalkalmazás.

Tartson ki mindenki még egy darabig, és hátha tisztességes, fair keretek között lehet folytatni a pereket! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Read previous post:
BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN!
BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN!

BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN! A bejegyzés előtt egy rövid NCK gondolat: Hosszú évek óta becsületes ügyvédek, jogászok, pénzügyi szakemberek...

PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN - A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN.
PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN – A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN.

PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN - A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN. Dr Ulics Erika - Tisztelettel és örömmel adok hírt arról,...

Close