HOPPÁ – A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!

HOPPÁ - A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!

HOPPÁ – A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!

[good_old_share]


"..a bankok terhére fordul a bizonyítás, az DH törvények nem írnak felül mindent…Tartson ki mindenki még egy darabig…"

 

Ez igazán jó hír!!! Mégis csak lesz tisztességes megoldás? Tudjuk: a bankok aligha fogják tudni azt bizonyítani azt, hogy ők mindenben tiszességesen, és a jogszabályoknak megfelően jártak el! SŐT….!Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Egy mai törvényszéki tárgyaláson az adott bíró ismertetett egy kúriai szakmai anyagot, mely az utóbbi időszak EUB ítéleteinek törvénykezési alkalmazása tárgyában született.

Ennek lényege az, hogy a bankok terhére fordul a bizonyítás, az DH törvények nem írnak felül mindent, etc. Gyakorlatilag az van benne, melyet hosszú évek óta írok.

Ha most hirtelen azt kell alkalmazni, amit 2013. őszén is kellett volna, akkor az elmúlt 5 és fél évvel hogyan számol el a bírói kar? Mert ez nem politikai kérdés, hanem jogtudományi, szakmai!

És nem kellene azonnal leállítani az összes végrehajtást? Nem kellene az összes közjegyzőnek visszavonni hivatalból a záradékokat, és VH perenkívüli ügyekben soron kívül felfüggeszteni a végrehajtásokat?

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az érvénytelenség jogkövetkezményének levonása kapcsán alkalmazandó eredeti állapot helyreállítása nem olyan egyszerű dolog, hogy kitöltünk egy nyomtatványt.

loading...Másfelől a dolog nem automatikusan megy, hanem a feleknek számos jognyilatkozatot kell tenniük, és az sem lehetetlen, hogy maradnak érvényes szerződések.

Azaz nem mehet futószalagon az összes ügy.

Csak a törvénytelenség kereteket szüntette meg az EUB, amikor világossá tette, hogy az EU jogi aktusaival nem lehet ellentétes a tagállami jog és jogalkalmazás.

Tartson ki mindenki még egy darabig, és hátha tisztességes, fair keretek között lehet folytatni a pereket! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN!
BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN!

BANKOK, MÁR MEGINT BUKTA VAN! [good_old_share] A bejegyzés előtt egy rövid NCK gondolat: Hosszú évek óta becsületes ügyvédek, jogászok, pénzügyi...

PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN - A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN.
PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN – A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN.

PERNYERTESSÉG DEVIZÁS ÜGYBEN - A BANK ÁLTAL KÖZÖLT FELMONDÁS ÉRVÉNYTELEN. [good_old_share] Dr Ulics Erika - Tisztelettel és örömmel adok hírt...

Close