HOPPÁ – A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!

HOPPÁ - A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!

HOPPÁ – A BANKOK TERHÉRE FORDUL A BIZONYÍTÁS!

[good_old_share]


"..a bankok terhére fordul a bizonyítás, az DH törvények nem írnak felül mindent…Tartson ki mindenki még egy darabig…"

 

Ez igazán jó hír!!! Mégis csak lesz tisztességes megoldás? Tudjuk: a bankok aligha fogják tudni azt bizonyítani azt, hogy ők mindenben tiszességesen, és a jogszabályoknak megfelően jártak el! SŐT….!Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Egy mai törvényszéki tárgyaláson az adott bíró ismertetett egy kúriai szakmai anyagot, mely az utóbbi időszak EUB ítéleteinek törvénykezési alkalmazása tárgyában született.

Ennek lényege az, hogy a bankok terhére fordul a bizonyítás, az DH törvények nem írnak felül mindent, etc. Gyakorlatilag az van benne, melyet hosszú évek óta írok.

Ha most hirtelen azt kell alkalmazni, amit 2013. őszén is kellett volna, akkor az elmúlt 5 és fél évvel hogyan számol el a bírói kar? Mert ez nem politikai kérdés, hanem jogtudományi, szakmai!

És nem kellene azonnal leállítani az összes végrehajtást? Nem kellene az összes közjegyzőnek visszavonni hivatalból a záradékokat, és VH perenkívüli ügyekben soron kívül felfüggeszteni a végrehajtásokat?

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az érvénytelenség jogkövetkezményének levonása kapcsán alkalmazandó eredeti állapot helyreállítása nem olyan egyszerű dolog, hogy kitöltünk egy nyomtatványt.Másfelől a dolog nem automatikusan megy, hanem a feleknek számos jognyilatkozatot kell tenniük, és az sem lehetetlen, hogy maradnak érvényes szerződések.

Azaz nem mehet futószalagon az összes ügy.

Csak a törvénytelenség kereteket szüntette meg az EUB, amikor világossá tette, hogy az EU jogi aktusaival nem lehet ellentétes a tagállami jog és jogalkalmazás.

Tartson ki mindenki még egy darabig, és hátha tisztességes, fair keretek között lehet folytatni a pereket! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM