NA, KEDVES DEVIZAKÁROSULTAK, EZT LEHET OSZTANI!

NA, KEDVES DEVIZAKÁROSULTAK, EZT LEHET OSZTANI!

NA, KEDVES DEVIZAKÁROSULTAK, EZT LEHET OSZTANI!

Méta Irar – Facebook

[good_old_share]


Ezt nevezik az évszázad csalásának.. Az, amibe bele rokkannak a magyarok…

loading...

Volner János jobbikos képviselő sajtótájékoztatóján a következő szavak hangzottak el: "a PSZÁF adatai szerint a bankok mintegy 1626 milliárd forintnyi hitelt vettek fel eurón kívüli valutában, ugyanakkor több mint 7600 milliárd forintnyi hitelt helyeztek ki. Vagyis a bankok bizonyítható módon nem váltottak devizára forintot…"

Magyarán: a kihelyezett hitelek 80 %-a tulajdonképpen nem is volt egy pillanatig sem deviza alapú (svájci frank, jen stb.), hanem egyszerű forint hitelek voltak, amire ráaggatták a devizás elszámolás külső mázát, majd a megváltozott kamatok, árfolyamok, és kockázati felárak alapján elképesztő profitot akartak bezsebelni rajta. (azóta a választott kormányunk már a meghamisított, törvénytelen „követelések” mögé tette a Magyar adófizetők forintjait, ezzel is legalizálta a csalást, forintosításnak beállítva a bankok feltőkésítését)És mindezt egy hatalmas csalásra alapozva…

Mert ezt nem lehet más szavakkal illetni. Ez bizony csalás a javából. Méghozzá társadalmi méretű, sőt valószínűleg európai méretű (más országokban is ugyanez folyt)! Vagy nem is tudom, milyen kifejezést kellene alkalmazni arra, amikor meghamisított adatok alapján a nagyjából 6000 milliárd forintnyi (7600-1600=6000) deviza alapúnak álcázott hitelből a törlesztőrészletek indokolatlan felduzzasztásával kb. 9000-12000 milliárdnyi profitot akarnak zsebre vágni. És mindezt egy, már koldusszegényre züllesztett társadalomban!

Ha ez nem egy világraszóló köztörvényes bűncselekmény, akkor mi az?

loading...Minek nevezzük azt, amikor egy vérlázító hazugság alapján egymillió koldus-egere családot akarnak megrövidíteni és még kitüntetést is várnak érte? (azóta már a kitüntetések is gazdára találtak ide kattintva olvashatod a részleteket: CSÁNYI SÁNDOR KAPTA A LEGMAGASABB ÁLLAMI KITÜNTETÉST )

Kutatok a magyar történelemben, hogy volt e már hasonló méretű csalási-lopási művelet, de amiket ismerek (A Nagy Lajos korabeli arany-panamáktól Szerencsés Imrén át a közelmúlt Postabank-BKV stb. botrányig) azok bizony méreteiben messze eltörpülnek ehhez képest. Tehát a szenzációsnak tűnő címünket szép szerényen akár az évezred csalására is módosíthatnánk.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.Ugye sokszor emlegetjük azt, hogyha valaki egy tyúkot ellop, akkor börtönbe kerül, de ha egy országot, akkor viszont béke Nobel díjat kap.

Tényleg komoly teljesítmény ez a bankok részéről. Egyrészt színészi, mert ehhez tényleg vastag bőr kell, hogy ezt valaki így el tudja játszani. Másrészt a csalás ilyen szintű kidolgozása nagy ívű gondolkodást feltételez.

A pofátlanság dimenziói lenyűgözőek!

Mindez természetesen csak itt történhet meg egy abszurd országban és egy abszurd korban, ahol néhány ember – következmények nélkül – grandiózus mértékben csinálhat hülyét egy egész társadalomból. És mi abszurd módon toleráljuk ezt!

Kedves honfitársaim! Azért mi is megérdemlünk minden elismerést saját magunktól! Méta Irar – Facebook

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON LEVELE VARGA ISTVÁNNAK.
DR. KRISTON LEVELE VARGA ISTVÁNNAK

DR. KRISTON LEVELE VARGA ISTVÁNNAK [cn-social-icon] Előszó: Az alábbi levél tartalmának nem örülünk, annak ellenére, hogy az abban foglaltak nagy részével...

CSÁNYI SÁNDOR KAPTA A LEGMAGASABB ÁLLAMI KITÜNTETÉST.
CSÁNYI SÁNDOR KAPTA A LEGMAGASABB ÁLLAMI KITÜNTETÉST

CSÁNYI SÁNDOR KAPTA A LEGMAGASABB ÁLLAMI KITÜNTETÉST Szász Károly volt PSZÁF elnök és Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság volt elnöke is...

Close