Nincs banki uzsora ???

Nincs banki uzsora ???

Nincs Magyarországon banki uzsora! Legalábbis a Kúria szerint. Az osztrákok és horvátok másképp látják. Átvert Áron nem érti, hogy a devizaalapon nyilvántartott forint hitel, (köznyelv szerint rablóhitel) uzsora szerződéseinek mely része okoz a tehetetlen és tétova Kúria 5 fős tanácsának értelmezési problémát.


A külföldi érdekeltségű bankok sikere óriási Magyarországon! A karvalytőke pénzteremtő képességénél fogva kis hazánkat csalárd módon totálisan kifosztotta, a Magyar Népet teljesen ellehetetlenítette, meggyalázta.

A bankok által bevezetett rablóhitel igazi hungarikummá vált! 

– miután napjainkra családok százezreit döntötte nyomorba,

– és közel 3000 végtelenített hitelcsapdába csalt áldozat menekült kilátástalan helyzete miatt az öngyilkosságba.

– Ugyanakkor a rablóhitel áldozatainak többsége a 24. órán is túl van, a 2- 2.5 szeresére emelkedett törlesztő részleteket egyszerűen képtelenek fizetni.

loading...

Diszlexia és a Kúria. A Kúria bírái hirtelen diszlexiássá váltak vagy csak egészen egyszerűen alkalmatlanok a feladatuk ellátására? A Kúria július 04-én úgy döntött, nincs Magyarországon banki uzsora! A Kúriát banki jogászok oktatják. A Bankszövetség oktatást tart, hogyan kell egy országot irányítani, nem utolsó sorban “le kell szerelni” azokat az embereket, akik ellenállnak! A PSZÁF vezetője az emberek ellen és a bankok mellett lobbizik

http://hir.ma/belfold/devizahitel-ugyek/a-pszaf-vezetoje-az-emberek-ellen-es-a-bankok-mellett-lobbizik/103469#

Átvert Áron nem érti, hogy a XXI. század legnagyobb banki csalássorozatának mely része nem világos a Kúria 5 fős tanácsának.

A tényszerű igazság:

1. Varga István. Magyar Nemzeti Bank. 2013.07.09.

“Én pedig arra készülök, hogy a Nemzeti Bank okmányaival bizonyítsam, hogy nem volt deviza a hitelek mögött. Ezek a tanulmányok rendelkezésre állnak, nem most készültek, hanem abban az időben, amikor ezeket a hiteleket folyósították.””Bizonyítani fogom, hogy nem volt deviza a hitelek mögött.”

https://www.facebook.com/photo.php?v=482780121802922

2. 2013-07-10 Napi aktuális 2. rész

„Azok akik, kidolgozták a devizahitel-konstrukciókat, pontosan tudták azt, hogy ez a hitel visszafizethetetlen, vagyis az embereket becsapták – jelentette ki Doubravszky György a pénzügyi jogok biztosa.”

http://www.echotv.hu/napi-aktualis-2013-07-10-napi-aktualis-2-resz


3. Dr Damm Andrea jún. 16. Kedves Mindenki! Felháborító az a nyomás, ami alá a PSZÁF megpróbálja helyezni a Kúria bíráit. Nem csoda, hogy a PSZÁF csak és kizárólag a bankszektort védi, hiszen elnöke az idő alatt, amely alatt öntötték ki ezeket a hamis ügyleteket, az egyik banknak vezetője volt, azaz ő is hibás abban, hogy ilyen soha vissza nem fizethető hitel tömegével piacra került. A leggyalázatosabb pénzügyi felügyeletünk nekünk van a világon.

4. Dr. Léhmann György

http://pannon-info.hu/ingek/10-gazdasag/286-semmisek-a-devizahitel-szerzdesek-az-europai-birosag-szerint

5. Róna Péter: A devizahitel se nem deviza, se nem hitel


6. Átvert Áron szerint:

Csaltak a bankok? – igen. Uzsoráztak a bankok? – igen. Totálisan kifosztották a Magyar Népet? – igen. Lelki terrorba és nélkülözésbe tartották a Nemzetet? – igen.

Jogos a végtelenített hitelcsapdába csal áldozatok kártérítési igénye:

– Az emberi méltóságtól való megfosztásokért. – A végrehajtásoktól való rettegésekért. – Az egészségromlásokért.  – A családok széthullásáért.   – Az álmatlan éjszakákért. – A fagyos lakásokért. – Az elmaradt nyaralásokért. – Az eldobott életekért. – A vagyonvesztésért- Az elvándorolt barátainkért – Az országunk kifosztásáért

Itt az ideje, hogy a Magyar bírák újabb fejtágítón vegyenek részt. A követendő példa adott, a Viagra hiányában szenvedő el kúria jeles bíráit, PSZÁF Karcsit, ügyészeket és az összes többi megalkuvót tanulmányútra Horvátországba kell küldeni,hogy most végre az Osztrák példa, után a Horvát bíráktól is leckét vehessenek!

A horvát bírák másképp látják.

„A horvát bíróság utasítja a bankokat a svájcifrank-kölcsönök konvertálására, a magyar bíróság nem”

1. „Pert nyertek a horvát devizahitelesek”

„A bíróság az ítélet indoklásában a többi között megállapította, hogy a bankok egyoldalúan, a hitelesek kárára módosították a kamatokat. Elrendelte, hogy a pénzintézeteknek fix kamatozás mellett, a szerződés napján érvényes árfolyamon kunára kell átszámítaniuk a hitel tőkeösszegét. Amennyiben az ítélet jogerőre emelkedne, a hiteleseknek egyéni eljárásban kell kérniük a bankoktól azt a pénzt, amennyivel túlfizették a már törlesztett részleteket.”

 
Horvátország döntése:

„Csak a saját hasznukat nézték a bankok!A bíróság az ítélet indoklásában a többi között megállapította, hogy a bankok egyoldalúan, a hitelesek kárára módosították a kamatokat. Elrendelte, hogy a pénzintézeteknek fix kamatozás mellett, a szerződés napján érvényes árfolyamon kunára kell átszámítaniuk a hitel tőkeösszegét.”

2. Már Ausztriában is kártérítést fizetnek a bankok a devizaadósoknak! „Európában erős a fogyasztóvédelem, amelyet Ausztria betart, ehhez igazítja a jogszabályait és a jogi gyakorlatát. Magyarország ugyan Európában van, de a fogyasztóvédelmi jogszabályait és a jogi gyakorlatát nem igazítja az európai normákhoz.”

http://www.civilkontroll.com/mar-ausztriaban-is-karteritest-fizetnek-a-bankok-a-devizaadosoknak/

3. Orbán Viktor szerint a devizahitelek ügyében az igazságszolgáltatás pont a lényeggel nem foglalkozik. A miniszterelnök szégyellte magát, amikor Szász Károly levelét olvasta.

http://privatbankar.hu/penzugyek/orban-beszelt-a-devizahitelekrol-szegyelltem-magam-259323

Forrás: Patacsi Pilvax

Facebook hozzászólások
loading...