BANKI VEZETŐK, KÖZJEGYZŐK, KÖZVETÍTŐK A VÁDLOTTAK PADJÁN?

loading...

BANKI VEZETŐK, KÖZJEGYZŐK, KÖZVETÍTŐK A VÁDLOTTAK PADJÁN?

Email


Szép és aktuális gondolatok a „deviza”-válsággal kapcsolatban, de vajon mi valósulhat meg belőle.

 

Sajnos 1989-től hazánkban azt tapasztalhattuk, hogy a gazdaság illetve a politika felsővezetői soha senkinek nem tartoztak büntetőjogi felelősséggel. Sőt!Sok esetben az áldozat került olyan helyzetbe, hogy a végén még őt hozták ki bűnösnek.

Ahogy ezt korábban dr. Ravasz László is megfogalmazta: “a devizahiteleseket egy nagyon aljas és megalázó propagandával megfosztotta a politikai uralkodó réteg és a bankszektor attól, hogy társadalmi jogvédelemben vagy szolidaritásban részesüljenek. Ennek lényege az volt, hogy a saját áldozatukból „bűnöst” faragtak. Ennek elérése érdekében a klasszikus módszerhez folyamodtak és elkezdték az áldozatot hibáztatni az őket ért jogsérelemért.

Sajnos ma Magyarországon a kormányzati propaganda miatt nagyon fogékony a lakosság jó része és az állami szervek arra, hogy az áldozatot hibáztassák a jogsérelem bekövetkezte miatt és ne a tettest.”

Itt az ideje, hogy ezen változtassunk!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás