Döntött az Európai Bíróság a devizahitelesek ügyében – Video

Nemzeti Civil Kontroll, dr Marczingós László ügyvéd, Döntött az Európai Bíróság a devizahitelesek ügyében - Video

Döntött az Európai Bíróság a devizahitelesek ügyében – Video

Videó a cikk alatt!

Szeretném leszögezni, a devizás ügyben kizárok minden párt-szimpátiát. Egy ízben kértem meddig ellenzéki párttól segítséget, nem kaptam. Mivel hiszek abban, hogy az ellenzéknek továbbra is együtt kell a jogállamiságért kiállni, elgondolkodtató, ki mit tesz a devizás-ügyekben. 

Tudomásul veszem, hogy egy kezemen meg tudom számolni azon ügyvédeket, akiknek van még erejük ezt csinálni. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

Lassan, de biztosan talán elindul valami….A Dobrev Klára vezette új kormány kárpótlási törvényt fog alkotni, hogy az állam végre a ne a bankok, hanem az emberek oldalán álljon!

A devizahitelesek demonstrációján VARJU László Újpest-Angyalföld tart sajtótájékoztatót Dr. Marczingós László ügyvéddel, aki beterjesztette az ügyet az Európai Bíróság elé.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM