BANKI ELSZÁMOLÁS – MÁSODLAGOS SZEMFÉNYVESZTŐ KÖNYVELÉS

BANKI ELSZÁMOLÁS - MÁSODLAGOS SZEMFÉNYVESZTŐ KÖNYVELÉS.

Másodlagos szemfényvesztő könyvelés – Járvás Éva

[cn-social-icon]

Gyakran használom az alvást problémamegoldásra. Sokszor igazolódott ennek a technikának a működése, ha egy kérdés foglalkoztat. Fogalmam sincs mit álmodtam, kiröppent, de az utolsó mondat, azaz inkább kérdés felriasztott.

 

"De hol van a kulcstartó?"

loading...

Ez volt az álom utolsó gondolata amire hirtelen felébredtem.
Megvan a kulcs, de hol tartják. Valahol van. Lennie kell, ha tagadják is.

A kulcs a forint kölcsöntőke nyilvántartás.
De hol van? Hol tartják számon? Miért nem adja ki a bank?
Na jó. A kérdés költői.

Van egy hivatalosított devizanyilvántartás maszlag, ami a sikkasztást igyekszik igazolni felénk és minden kívülálló felé. Mindenki ezzel van elfoglalva. Mindenki ezen mazsolázik.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ha én lennék a bank, akkor azért pontosan tudni akarnám, hogy a kifolyósított forintkölcsön miként térült meg a valóságban. Tehát mindenképpen vezetnék egy könyvelést erről a valós folyamatról is. Nem hiszem el, hogy minden bank annyira dilettáns még bűnözőnek is, hogy nem tartja nyilván a valós pénzmozgást. Biztos vagyok benne, hogy van egy valós könyvelés a valós folyósítás hiteltörténetéről is.

Én kértem a banktól a kölcsönömhöz kapcsolódó forinttőke nyilvántartást, de eddig még nem kaptam meg. Ha ezt kiadnák, akkor megint felérne a a bűncselekmény bevallásával. Persze nem ráznak le ilyen könnyen. Majd a bíróság kikéri. Ha tagadják, akkor is buknak.

loading...

"A PSZÁF 2012. október 31-i határidővel mintegy 290 millió forint visszafizetésére kötelezte a Raiffeisen Bankot több mint 26 ezer fogyasztó javára, s 80 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot rótt ki, mivel a szolgáltató a deviza alapú jelzáloghiteles ügyfeleivel törvénytelenül fizettetett be konverziós díjakat. "

Ugyebár nem volt konverzió, azaz nem volt átváltás. Valós pénzmozgás nélküli számítgatások nem jelentenek átváltást. A különféle számítgatásoknak pedig nincs árfolyamkockázata, se egyéb költségvonzata. A bankok, és a kormány is pedig ezt teljesen figyelmen kívül hagyva mindenkivel elhitetik, hogy a nyilvántartás jogalap a követelésre. DE NEM AZ.

A bank bevallása szerint
" x Chf-nek megfelelő y Forintot folyósított. A valós kölcsön az y Forint. Ez a kiindulási alap.

A bank felénk, adósok felé és eddig minden nyilvános fórum felé nem erről a valós kölcsönnyújtásról tájékoztat az adatszolgáltatásával, hanem a "x Chf-nek megfelelő" nyilvántartásról. A számítgatásairól, ami a hamis adatokat teszi nyilvánossá. Másodlagos szemfényvesztő könyvelés.

Nem hiszem el, hogy egy ekkora mértékű valós forint kihelyezésről nem vezet valahol valódi nyilvántartást, valódi adatokkal is.

Hol van a valós forintkölcsön valós pénzmozgásának a valós könyvelése? Elsődleges valós könyvelés.

Hol van a kulcs tartója? – Járvás Éva [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MIKOR KATTAN MÁR VÉGRE A BILINCS?
MIKOR KATTAN MÁR VÉGRE A BILINCS?

MIKOR KATTAN MÁR VÉGRE A BILINCS? Félrevezette a bíróságot a Lombard - írja a Magyar nemzet. [cn-social-icon] Több alkalommal is...

TÖRVÉNY A MAGÁNCSŐDRŐL.
TÖRVÉNY A MAGÁNCSŐDRŐL

TÖRVÉNY A MAGÁNCSŐDRŐL [cn-social-icon] Bankcsapda gondolatai: "Örömtelinek" is nevezhető lenne, hogy a követeléskezelőknek is van már tömörülése, akik nagyon meg...

Close