Atomháború esetén hová menekülne az Orbán-kormány?

Atomháború esetén hová menekülne az Orbán-kormány?

Atomháború esetén hová menekülne az Orbán-kormány?


Vezér-Szörényi László – Trump parancsára meggyilkolták az iráni Forradalmi Gárda egyik parancsnokát, Kászim Szulejmánit. A tábornok az iráni Al-Kudsz brigádok legfőbb irányítója volt.

A célzott kivégzést egy amerikai drón hajtotta végre a bagdadi repülőtéren.Ez háborút jelenthet. De nem is ezért írom ezt a posztot.

Földünk azon pontjait hozom nyilvánosságra, ahol túl lehet élni egy atomháborút.

A fentiekből mindez nem következik, de jobb számolni minden eshetőséggel, akkor is, ha ennek nagyon kevés az esélye.

Még a 2000-es években készültek tanulmányok, amelyek azon pontokat keresték, ahol nincs semmilyen katonai célpont és ahova nem jutnak el egy esetleges atomrobbanás radioaktív felhői. Azok a helyek, ahol szinte sohasem fúj a szél, vagy ha fúj, akkor sem onnan, ahonnan radioaktív csapadék várható.

Nos, ezek a pontok MIND a Föld déli féltekéjén találhatóak.

1. Dél-Amerika, Paraguay és Argentina határkörzete.

Ez azért fontos, mert a nagyhatalmak megegyeztek arról, hogy Paraguayban nem lesz háború. Ott építették fel az új World Trade Centert, oda áramlik a pénz és a tőke.

loading...

Ugyanitt vásárolt magának Angela Merkel egy haciendát, George H.W. Bush 99 ezer hektár földet, majd a lánya nevére még egyszer ugyanennyit.

Semjén Zsolt pedig 2010-ben ígéretet kapott a paraguay-i elnöktől, hogy atomháború esetén ott kap menedéket az Orbán kormány és sleppjéből 100 ember.

Jelentős magyar kisebbség vándorolt ki a 2010-es évek elején – éppen ilyen okokból.

2. Mozambik, Zambia és Zimbabwe határkörzete

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A pontos hely egyelőre még bizonytalan, viszont éppen most építem ki kapcsolataimat arrafelé.3. Ausztrália bizonyos déli körzetei.

Ennek pontos földrajzi helye egyelőre nem publikus, oda szintén most építem ki a kapcsolataimat.

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy egy komoly háborúnak nagyon kicsi az esélye, de sohasem lehet tudni, hogy mi mivé tud fajulni. Vezér-Szörényi László pénzügyi rendszermérnök, informatikus, gazdasági szakértő, digitális pénzek, banki szoftver fejlesztő.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM