MIKOR KATTAN MÁR VÉGRE A BILINCS?

MIKOR KATTAN MÁR VÉGRE A BILINCS?

MIKOR KATTAN MÁR VÉGRE A BILINCS?

Félrevezette a bíróságot a Lombard – írja a Magyar nemzet.

[cn-social-icon]

Több alkalommal is félrevezette a bíróságot az autóhitelezéssel foglalkozó Lombard Lízing Zrt. – a Magyar Nemzet birtokába került dokumentumok szerint.

Félrevezethette a bíróságot az autóhitelezéssel foglalkozó Lombard Lízing Zrt. Legalábbis ez derül ki a Magyar Nemzet birtokába került dokumentumokból.

A szegedi székhelyű pénzintézet több esetben is a bíróság előtt állította ügyfeleiről, hogy azok nem minősülnek fogyasztónak. Két adós pert is vesztett a lízingcég ellen. Nem sokkal később ugyanakkor a devizahiteles-elszámolási törvény alapján már levelet kaptak, tehát a pénzintézet már fogyasztóként kezelte őket.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
Erre a Magyar Nemzeti Bank nyomása miatt kerülhetett sor. A jegybank ugyanis állást foglalt több ügyben is, amikor a Lombard Lízing nem akarta visszafizetni a tisztességtelenül elvett összegeket.[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM