BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!

BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!

BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!

[good_old_share]


Hamarosan mindenki megérti, hogy miről is van szó….

 

Járvás Éva – Mielőtt felveszem a ritmust és letekerem a mai "km-adagomat", még szépen lassan elmondom, hogy ők is értsék, akiknek érteni kell.

loading...

Jobb, ha most menekül minden bank. Nyugodtan jelentsen csődöt és örökre zárjon be. Jön a feketeleves! Nos én szóltam!Te pedig, aki kölcsönért mentél a bankba és egyszer csak arra ébredtél, hogy zugbrókerré avanzsáltál irány a pénzedért! Követeld! Ha kell pereld is!

Minden deviza alapú kölcsönszerződéssel rendelkező ügyfél (fogyasztó és vállalkozó) jogszerűen fizetési meghagyást (FMH-t) bocsájthat ki a szerződő bank ellen a szerződött kölcsönérték erejéig, amit nagyrészt már törlesztett is.

A bank ugyanis NEM FOLYÓSÍTOTTA A KÖLCSÖNT, tehát nem teljesítette a reá eső kötelezettségét, míg adós fizette a KÖLCSÖN törlesztését. Senki nem kapta meg a szerződött kölcsönt. Részben sem. Egy fityinget sem kapott kölcsönként.

A bank a meghatározott deviza összeg ellenértékét folyósította önszántából, amivel egy swap szerencsejáték fogadásra nyitott pozíciót az általa "zugbrókerré" avatott ügyfelénél. Ez a vételár azonban bírói úton nem érvényesíthető követelés, tehát bebukta.A swap pozíció nyitása nem része a KÖLCSÖNSZERZŐDÉSNEK, ezért az nem tekinthető a bank szerződéses teljesítésének.

loading...

A swap és a kölcsön két törvényileg elhatárolt pénzügyi művelet, amit jogszabályi tiltás okán nem lehet összevonni!

Swap-ot bebutka, a kölcsönt pedig folyósítania KELL, mert erre szerződtünk és a jogszabályok is így rendelik.

Érted, ugye?!!! Érted már, hogy miért akarják felvételkori árfolyamon kölcsönösíteni a swap-ot? Minden ígérgető politikus a bankoknak dolgozik, nem neked!

Irány a bank és kérd a kölcsönöd folyósítását! (NCK: az alábbi videóban a Bankszövetség főtitkára megerősíti a fent leírtakat).

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A felmondott szerződéseknél is, hiszen azt sem folyósította még a dög. – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ADÓSKAMARA 12 PONTJA.
ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ADÓSKAMARA 12 PONTJA.

ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ADÓSKAMARA 12 PONTJA. [good_old_share] Érdemes megnézni a videót!   A pártok képviselői szó szerint tülekednek a megszólalási...

EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! "DEVIZAHITELEK" - GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!
EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! “DEVIZAHITELEK” – GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!

EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! "DEVIZAHITELEK" - GULYA TIBOR MEGSZÓLAL! [good_old_share] A „deviza”-károsultakat képviselő Gulya Tibor az utóbbi időben eltűnt...

Close