BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!

BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!

BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!

[good_old_share]


Hamarosan mindenki megérti, hogy miről is van szó….

 

Járvás Éva – Mielőtt felveszem a ritmust és letekerem a mai "km-adagomat", még szépen lassan elmondom, hogy ők is értsék, akiknek érteni kell.

Jobb, ha most menekül minden bank. Nyugodtan jelentsen csődöt és örökre zárjon be. Jön a feketeleves! Nos én szóltam!Te pedig, aki kölcsönért mentél a bankba és egyszer csak arra ébredtél, hogy zugbrókerré avanzsáltál irány a pénzedért! Követeld! Ha kell pereld is!

Minden deviza alapú kölcsönszerződéssel rendelkező ügyfél (fogyasztó és vállalkozó) jogszerűen fizetési meghagyást (FMH-t) bocsájthat ki a szerződő bank ellen a szerződött kölcsönérték erejéig, amit nagyrészt már törlesztett is.

A bank ugyanis NEM FOLYÓSÍTOTTA A KÖLCSÖNT, tehát nem teljesítette a reá eső kötelezettségét, míg adós fizette a KÖLCSÖN törlesztését. Senki nem kapta meg a szerződött kölcsönt. Részben sem. Egy fityinget sem kapott kölcsönként.

A bank a meghatározott deviza összeg ellenértékét folyósította önszántából, amivel egy swap szerencsejáték fogadásra nyitott pozíciót az általa "zugbrókerré" avatott ügyfelénél. Ez a vételár azonban bírói úton nem érvényesíthető követelés, tehát bebukta.A swap pozíció nyitása nem része a KÖLCSÖNSZERZŐDÉSNEK, ezért az nem tekinthető a bank szerződéses teljesítésének.

A swap és a kölcsön két törvényileg elhatárolt pénzügyi művelet, amit jogszabályi tiltás okán nem lehet összevonni!

Swap-ot bebutka, a kölcsönt pedig folyósítania KELL, mert erre szerződtünk és a jogszabályok is így rendelik.

Érted, ugye?!!! Érted már, hogy miért akarják felvételkori árfolyamon kölcsönösíteni a swap-ot? Minden ígérgető politikus a bankoknak dolgozik, nem neked!

Irány a bank és kérd a kölcsönöd folyósítását! (NCK: az alábbi videóban a Bankszövetség főtitkára megerősíti a fent leírtakat).

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A felmondott szerződéseknél is, hiszen azt sem folyósította még a dög. – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM