A JOBBIK ALÁVETETTE MAGÁT A CIVILEK AKARATÁNAK!

A JOBBIK ALÁVETETTE MAGÁT A CIVILEK AKARATÁNAK!

A JOBBIK ALÁVETETTE MAGÁT A CIVILEK AKARATÁNAK!

[good_old_share]


A Jobbik együttműködik a civilekkel!

 

Tóth Zsuzsanna (X Tv) – FONTOS KIEMELNI: Civilek vagyunk, a Jobbik elvi és szakmai támogatása nem jelent elköteleződést részünkről politikai oldalak felé. Egy szakmai alapokon nyugvó együttműködésről van szó, amelynek egy a célja: a devizahitel károsultak helyzetének rendezése.Továbbra is azt gondoljuk azonban, hogy a pártok elvi támogatása nem pótolja a társadalom önszerveződését, jogaiért és érdekeiért való kiállását, azok érvényesítésének a kikényszerítését.

loading...

A mindenkori kormányt kell tudnunk abba a helyzetbe hozni, hogy ellent tudjon állni a Bankszövetség diktátumainak vagy zsarolásainak, és egy erős civil támogatottsággal közösen véget tudjunk vetni a teljes pénzügyi szektor ámokfutásának.

MÁRCIUS 11-ÉN TÜNTETÉS! EZ A LEGKÖZELEBBI LEHETŐSÉG ARRA, HOGY MEGMUTASSUK ERŐNKET ÉS ELSZÁNTSÁGUNKAT! RÁD IS SZÁMÍTUNK!

Az oldal alján szavazás azzal kapcsolatban, hogy szerinted a Jobbik tisztességesen megoldaná-e a "deviza"-károsultak problémáját!A JOBBIK EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST ÍRT ALÁ AZ ADÓSKAMARÁVAL.

A Jobbik együttműködési megállapodást írt alá a jogászokat, civil érdekvédőket és banki károsultakat tömörítő Adóskamarával – jelentette be a párt alelnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Z. Kárpát Dániel azt mondta, hogy a megállapodással is szeretnék segíteni a devizahitelesek gondjainak megoldását.

loading...

A képviselő kijelentette: a hiteleket felvételkori árfolyamon kell forintosítani, a devizahitelek miatt elrendelt végrehajtásokat a probléma megoldásáig fel kell függeszteni, teljes körű kilakoltatási moratóriumot kell bevezetni és el kell számoltatni az érintett kereskedelmi bankokat.

Z. Kárpát Dániel az együttműködés céljaként nevezte meg, hogy rendezzék a devizahitelesek helyzetét. Kiemelte, hogy a Jobbik a parlamentben is képviselni fogja az Adóskamara 12 pontos, a devizahiteles probléma megoldására kidolgozott javaslatát. Hozzátette, nem tudnak azonosulni azzal, hogy a kormány piaci árfolyamon forintosította a hiteleket, ahogy azokat az ellenzéki véleményeket sem tudják elfogadni, hogy a hiteleket a költségvetés vegye át.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ravasz László, az Adóskamara képviselője arról beszélt, hogy lassan kialakul egy összefogás a devizahitelesek között és az érintettek együtt próbálják megvalósítani a közösen alkotott programjukat.

Kiemelte, hogy az összes politikai párttól támogatást kérnek. Azt szeretnék, ha mindegyikük aláírna egy ilyen jellegű megállapodást, hogy megoldást találjanak a problémára – közölte. Szavai szerint ugyanis egy társadalmi problémáról, egy olyan rendszerhibáról van szó, amit csak akkor lehet megoldani, ha az emberek számára biztosítják az egyéni és társadalmi jogvédelmet – érvelt.

Kérdésre válaszolva Z. Kárpát Dániel azt mondta, amennyiben kormányra kerülnek, azonnali kilakoltatási és végrehajtási moratóriumot vezetnek be, egészen addig, amíg nem tudják felvételkori árfolyamon forintosíttatni a hiteleket.Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!
BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES!

BANKÁROK! MOST JÖN A FEKETELEVES! [good_old_share] Hamarosan mindenki megérti, hogy miről is van szó....   Járvás Éva - Mielőtt felveszem...

ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ADÓSKAMARA 12 PONTJA.
ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ADÓSKAMARA 12 PONTJA.

ÁTADÁSRA KERÜLT AZ ADÓSKAMARA 12 PONTJA. [good_old_share] Érdemes megnézni a videót!   A pártok képviselői szó szerint tülekednek a megszólalási...

Close