NÉHÁNY GONDOLAT

NÉHÁNY GONDOLAT.

NÉHÁNY GONDOLAT

Szalagyi Erzsébet:

[cn-social-icon]

KIFOGÁS

Keresik a bankok a kifogásokat a részletes elszámolás megküldésére vonatkozóan! CD-n küldik, vagy

telefonáljunk, vagy fáradjunk be személyesen! NEM!

NYOMTASSÁK KI ÉS KÜLDJÉK MEG POSTAI TÉRTIVEVÉNYES ÚTON TÖBB SZÁZEZER EMBERNEK! RAGASZKODJ HOZZÁ,  AZ MNB EZT ÍRTA ELŐ!

Más:

Úgy látszik, hogy kezd ébredezni az Alkotmánybíróság!

Nem nyúlt bele a Kúria 2/2014-es jogegységi határozatába!

Továbbra is megmaradt az egyetlen út, a devizakockázat tisztességtelenségének a bizonyítása. Aki él vele megmenekülhet a bankok karmaiból!Még mindig sokan a Pénzügyi Békéltető Testületre készülnek.

Csak tudnám, hogy mit akarnak ott? 3 forint 50 filléren vitázni és békülni?

Az elszámolás kizárólag az árrésről és a kamatemelésekről szól! Ez a problémád 5 %-a!

Árfolyamkockázatról nincs szó! Azt 256 Ft.-on leforintosította a kormány!

Jó lesz elfelejteni az ilyen hülyeségeket, hogy a PBT-re menjenek az emberek! Szalagyi Erzsébet

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM