AMIKOR AZ ÁTVERT KÁROSULT SZAVAZÓK SZÁMON KÉRIK A HATALOM KÉPVISELŐJÉT!

AMIKOR AZ ÁTVERT KÁROSULT SZAVAZÓK SZÁMON KÉRIK A HATALOM KÉPVISELŐJÉT!

AMIKOR AZ ÁTVERT KÁROSULT SZAVAZÓK SZÁMON KÉRIK A HATALOM KÉPVISELŐJÉT!

[good_old_share]


Videó alább!

Keresd meg, és kérd számon te is kedvenc pártod helyi képviselőjét!

 

Póka László – HA valaki még mindig úgy emlékezne, hogy a gyurcsányos találkozót titokban szerveztük… – itt a videó, amiben az időpontot és helyet is egyeztettük. Eddig 9 000 ember látta.Szerintem mindannyian ürültünk volna, ha csak ez a kilencezer ember eljön.

Egyrészt saját fülével hallhatta volna, hogy mi történt. És akkor nem követelne – fogalmam sincs hogy milyen alapon – videót az eseményről.
Másrészt lehet, hogy jobban érezné a hatalom, hogy itt valóban van erő.

De amíg sokan csak fikáznak, és várják a videókat, addig csak a szánalmasság látszik. Amikor majd sokan úgy cselekednek, ami által megmozdulnak a politikusok, akkor győzünk. Póka László – HAJrá!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Keresd meg, és kérd számon te is kedvenc pártod helyi képviselőjét! Megteheted??? De meg ám!!!!  MERT JOGOD VAN HOZZÁ!!![good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM