Bíró Icát egy nap alatt két lakásból is kilakoltatják.

Bíró Icát egy nap alatt két lakásból is kilakoltatják.

Bíró Icát egy nap alatt két lakásból is kilakoltatják.

[good_old_share]


loading...

A végrehajtók serege ugrásra készen várja, hogy elkezdhesse „munkáját”. Hamarosan lejár a kilakoltatási moratórium, és eldördül a startpisztoly.Az utóbbi hónapokban a végrehajtók rendezték a soraikat, előkészítették az ügyeket, és-ha valami „csoda” nem történik, -akkor teljesítik az állam által rájuk rótt feladatot. Az Orbán-EBRD paktum hatályban van, így a kilakoltatásoknak akadálytalanul folyniuk kell.

"Az ingatlanárverések és kilakoltatások további szigorításától tartózkodni kell." – többek között ez a pont is szerepel abban a paktumban, melyet Magyarország jelenlegi miniszterelnöke megkötött a pénzvilággal.

Ezt az ígéretet is „illik” teljesíteni, így hát nem marad más hátra, mit – ha kell rendőrségi segédlettel a Magyarok utcára dobása.

Minden egyes kilakoltatás egy külön családi tragédia. Rengeteg kilakoltatás lesz, de Bíró Ica esetében egy napra két tragédia is jut.

loading...

Bíró Ica a Facebook oldalán kér segítséget az emberektől:

MAGYARORSZÁG A KILAKOLTATOTTAK ORSZÁGA LETT !!! SZIASZTOK!MÁJUS 3 ÁN REGGEL 9H 1125 TRENCSÉNI UTCA 34 BIRO ICA KILAKOLTATÁSA LESZ .. DÉLUTÁN 14 H 1122 KRISZTINA KRT 2-4 FÉL EMELET 8/A SZINTEN BIROICA LAKÁSA (EZT A LAKÁST VETTEM A HITELBŐL) EGY NAP KÉTSZER,KÉT HELYSZÍNEN AKARNAK, KILAKOLTATNI, MEGÖLNI,

KIFOSZTANI JOGELLENESEN!

GYERTEK REGGEL HA TUDTOK! SEGÍTSETEK!

RÁADASUL A VÉGREHAJTÓNÁL, SÚLYOS ELJÁRÁSI HIBA, HIVATALI VISSZAÉLÉS TÖRTÉNT ,!!!! AZ ÉRVÉNYES VÉGZÉS UTÁN 15 NAPON TÚLI TELJES VÉTEL ÁR KIFIZETÉS, MÁR KÉSEDELMES ÉS JOGVESZTŐ, IGY ÉRVÉNYTELEN AZ ÁRVERÉS!!! AZ ESETEMBEN , MIND KÉT ÁRVERÉSI VEVŐ KÉSVE 15 NAPON TÚL FIZETETT, SOKKAL TÚL LÉPTÉK A 15 NAPOS ÉRVÉNYES HATÁRIDŐT !!!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

EZÉRT IS SEMMIS AZ ÁRVERÉS, …ÉS MÉGIS UTCÁRA AKARNAK TENNI,..TÖRVÉNYTELENÜL! MILYEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK !??? JOGOM VAN AZ IGAZSÁGSZOLGALTATASHOZ! A RENDELKEZESEMRE ÁLLÓ DOKUMENTUMOK ALAPJÁN SULYOS TÖRVÉNYSÉRTÉS ESETE FOROG FENN!

KIKELL DERITENI AZ IGAZSÁGOT! SEGÍTSETEK SOS!

 loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A SZERZŐDÉST NEM LEHET ÉRVÉNYESSÉ NYILVÁNÍTANI!
A SZERZŐDÉST NEM LEHET ÉRVÉNYESSÉ NYILVÁNÍTANI!

A SZERZŐDÉST NEM LEHET ÉRVÉNYESSÉ NYILVÁNÍTANI! [good_old_share] Ilyen Bírákra van szükség, akik VÉDIK A FOGYASZTÓK JOGAIT! NCK: Az ítélet az...

DEVIZAHITELEK-A BANKOK MENEKÜLNÉNEK A FELELŐSSÉG ELŐL!
DEVIZAHITELEK-A BANKOK MENEKÜLNÉNEK A FELELŐSSÉG ELŐL!

DEVIZAHITELEK-A BANKOK MENEKÜLNÉNEK A FELELŐSSÉG ELŐL! [good_old_share] OSZD MEG A CIKKET!! Hiába próbálnak a hazai bankok menekülni, az Európai Bíróság...

Close