Bíró Icát egy nap alatt két lakásból is kilakoltatják.

Bíró Icát egy nap alatt két lakásból is kilakoltatják.

Bíró Icát egy nap alatt két lakásból is kilakoltatják.

[good_old_share]


A végrehajtók serege ugrásra készen várja, hogy elkezdhesse „munkáját”. Hamarosan lejár a kilakoltatási moratórium, és eldördül a startpisztoly.Az utóbbi hónapokban a végrehajtók rendezték a soraikat, előkészítették az ügyeket, és-ha valami „csoda” nem történik, -akkor teljesítik az állam által rájuk rótt feladatot. Az Orbán-EBRD paktum hatályban van, így a kilakoltatásoknak akadálytalanul folyniuk kell.

"Az ingatlanárverések és kilakoltatások további szigorításától tartózkodni kell." – többek között ez a pont is szerepel abban a paktumban, melyet Magyarország jelenlegi miniszterelnöke megkötött a pénzvilággal.

Ezt az ígéretet is „illik” teljesíteni, így hát nem marad más hátra, mit – ha kell rendőrségi segédlettel a Magyarok utcára dobása.

Minden egyes kilakoltatás egy külön családi tragédia. Rengeteg kilakoltatás lesz, de Bíró Ica esetében egy napra két tragédia is jut.

Bíró Ica a Facebook oldalán kér segítséget az emberektől:

MAGYARORSZÁG A KILAKOLTATOTTAK ORSZÁGA LETT !!! SZIASZTOK!MÁJUS 3 ÁN REGGEL 9H 1125 TRENCSÉNI UTCA 34 BIRO ICA KILAKOLTATÁSA LESZ .. DÉLUTÁN 14 H 1122 KRISZTINA KRT 2-4 FÉL EMELET 8/A SZINTEN BIROICA LAKÁSA (EZT A LAKÁST VETTEM A HITELBŐL) EGY NAP KÉTSZER,KÉT HELYSZÍNEN AKARNAK, KILAKOLTATNI, MEGÖLNI,

KIFOSZTANI JOGELLENESEN!

GYERTEK REGGEL HA TUDTOK! SEGÍTSETEK!

RÁADASUL A VÉGREHAJTÓNÁL, SÚLYOS ELJÁRÁSI HIBA, HIVATALI VISSZAÉLÉS TÖRTÉNT ,!!!! AZ ÉRVÉNYES VÉGZÉS UTÁN 15 NAPON TÚLI TELJES VÉTEL ÁR KIFIZETÉS, MÁR KÉSEDELMES ÉS JOGVESZTŐ, IGY ÉRVÉNYTELEN AZ ÁRVERÉS!!! AZ ESETEMBEN , MIND KÉT ÁRVERÉSI VEVŐ KÉSVE 15 NAPON TÚL FIZETETT, SOKKAL TÚL LÉPTÉK A 15 NAPOS ÉRVÉNYES HATÁRIDŐT !!!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

EZÉRT IS SEMMIS AZ ÁRVERÉS, …ÉS MÉGIS UTCÁRA AKARNAK TENNI,..TÖRVÉNYTELENÜL! MILYEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK !??? JOGOM VAN AZ IGAZSÁGSZOLGALTATASHOZ! A RENDELKEZESEMRE ÁLLÓ DOKUMENTUMOK ALAPJÁN SULYOS TÖRVÉNYSÉRTÉS ESETE FOROG FENN!

KIKELL DERITENI AZ IGAZSÁGOT! SEGÍTSETEK SOS!

 loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM