A „VISSZAUTASÍTHATATLAN” AJÁNLATOKRÓL

A „VISSZAUTASÍTHATATLAN” AJÁNLATOKRÓL.

A „VISSZAUTASÍTHATATLAN” AJÁNLATOKRÓL

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás

 

Megszaporodtak azoknak a megkereséseknek a száma, akik arról számolnak be, hogy e-mailben vagy telefonon olyan követeléskezelő ajánlatot kapnak, amiben a tartozás kivásárlásának lehetőségét vázolják fel.

loading...

Ezekben az ajánlatokban a cégek vagy személyek neve nem ismert, azt az ajánlattevők általában elhallgatják!

Több alkalommal olyan hitellel rendelkezők kaptak ezeket az ajánlatokat akiknek hitelük teljesítése folyamatos, vagy felmondva sincs, és már az is érdekes, hogyan kerülnek ilyen megkeresések közelébe !

Feltehetőleg köze lehet az elmúlt évek "ingyenesen átnézzük a szerződését " internetes ajánlataihoz!

Fontos tudni, hogy a tisztázott hátterű ilyen tevékenységet folytató vállalkozások nagy tőkével rendelkeznek és ezek nem egyesével válogatva hanem százmilliós vagy több milliárdos értéket képviselő csomagokban vásárolnak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Akik azt mondják, hogy egyesével kiválogatva tudnak így hitelintézettől vásárolna az nem tekinthető komoly, megbízható ajánlatnak ugyanakkor az is tény, hogy egyesével, egyedi ajánlattal is megvalósulhat a tartozás rendezése, de ezt szinte kizárólag a hiteladós kezdeményezheti és általában a tartozás teljes elengedése vagy az ingatlan eladásával jár vagy ennek a várható értékének – némileg csökkentett részének – befizetésével!

loading...

Az anonim ajánlattevők pontosan olyan felhajtó neppereknek tekinthetők, mint akik több éve kergetik a hiteladósokat a garantált pernyertesség vagy a sikeres és azonnal elállás illúziójával éppen ezért szükséges alaposan átgondolni ezeket a fantom jellegű ajánlatokat mert könnyebben elveszíthetik azt is, ami még megmaradt vagy maradhatna és a fennmaradó tartozás közel sem biztos hogy nem lesz követelhető!

A magukat borzalmasan okosnak gondoló emberek azonban mindig is voltak vannak és majd lesznek is akikből az intelmek figyelmen kívül hagyóiból lesznek a "megint átvertek a csalók " népes csoportja és ez sajnos elkerülhetetlen , de felháborodásuktól legyünk közömbösek … Elvégre felnőtt emberekről beszélünk! – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TUTI NYERTES ÜGYEK, AVAGY A DEVIZÁSOK SZENT GRÁLJA.
TUTI NYERTES ÜGYEK, AVAGY A DEVIZÁSOK SZENT GRÁLJA

TUTI NYERTES ÜGYEK, AVAGY A DEVIZÁSOK SZENT GRÁLJA [cn-social-icon] Az alábbi írás mostanában került fel a Devizajog Iroda Facebook oldalára....

EGYEZKEDNE? CSÁNYI ÜZENT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK?
EGYEZKEDNE? CSÁNYI ÜZENT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK?

EGYEZKEDNE? CSÁNYI ÜZENT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK? [cn-social-icon] Az átvert „devizások” nyomásgyakorlása mégiscsak meghozza az eredményt?   A kitartás és az elszántság...

Close