TUTI NYERTES ÜGYEK, AVAGY A DEVIZÁSOK SZENT GRÁLJA

TUTI NYERTES ÜGYEK, AVAGY A DEVIZÁSOK SZENT GRÁLJA.

TUTI NYERTES ÜGYEK, AVAGY A DEVIZÁSOK SZENT GRÁLJA

[cn-social-icon]

Az alábbi írás mostanában került fel a Devizajog Iroda Facebook oldalára. Sem személynevet, sem pedig cégnevet nem említ a bejegyzés írója, így csak találgatni tudunk, hogy kikről is lehet szó.

 

Íme, az írás:

loading...

Tegnapi napon Miskolcon jártam egy Hiteleseknek "segítő" vállalkozás nagyszabású előadásán. Gyakorlatilag a Kész Átverés Show részesei lehettek a megjelentek.Pontosan olyan volt, mint egy buszos kirándulással egybekötött termékbemutató, vagy a tévé shop bemutatója Horsttal és Gabival.

Most is forranak bennem az indulatok. Különösen azért, mert kb. 70 ember volt jelen.

Marketing szempontból nagyon jól felépített rendezvény volt, ahol pontosan azt mondták, amit az emberek hallani akartak. Tulajdonképpen minden embernek meg tudják oldani az ügyét, aki kifizeti nekik a 200 ezer forintos díjat.

Ezek akkora ászok, hogy visszaszerzik a befizetett pénzt, több, mint 500 nyertes perük van, most is folyamatosan nyerik a semmisségi pereket mind a közokiratos, mind pedig az autós ügyekben. Összesen nincs 500 nyertes per az egész országban. Angliában bejegyzett céggel végzik itt a tevékenységet, ami azért erős adózási kérdéseket is fölvet. Állításuk szerint 2012 óta működik a cég, azóta nyerik csont nélkül a pereket a neve nincs sztárügyvédükkel, de az angol cég akkor még nem is létezett. Ezek akkor is megoldják pik-pakk a dolgokat, ha jogerős fizetési meghagyást követően évek óta végrehajtás folyik. Semmi más nem kell hozzá, csak egy semmisségi per.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Arra kérdésemre, hogy oldják meg most az autós ügyeket a jelenlegi jogi környezetben, amikor a felperesi pozícióban meg kell nevezni a jogkövetkezményt és az elszámolási törvény szerinti képlettel kell törvény szerint levezetni, az volt a válasz, hogy autós ügyekben az üzletszabályzat miatt indítottak pereket, amiket meg is nyertek. Ez nagyon szuper, csak akkor, ha az összes autós pénzügyi vállalkozásnál jogerős végzésük van arról, hogy érvénytelen az üzletszabályzat, akkor nem értem, hogy minek egyenként 200 ezerért pert indítani.

Hirtelen nem is jut eszembe mind az a blődség, ami ott elhangzott és abszolút alkalmas az emberek megtévesztésére, olyan módon, hogy esélye sincs kimászni a dologból, de kifizeti nekik a 200 ezret, még párszor fölmegy Pestre, aztán meg a pénze is oda és még nagyobb kakába kerül, mint amiben benne volt.

Tudom, hogy nagyon sokan már be is fizették nekik ott helyben a 30 ezer forintot, majd az első konzultációra más 50 ezret kérnek pluszban, aztán majd jön a többi. Összesen állításuk szerint 200 ezret kell leperkálni a nagy semmire, ami természetesen elveszett.

Ja, a csalit itt is bedobták, hogy ha a pesti sztárügyvéd konzultációja következtében mégis úgy látnák, hogy az ügynek nincs esélye, akkor a befizetett 30 ezer forintot visszaadják. De olyan ügy nincs, amit ne vállalnának el, mert szerintük minden ügy megoldható. Ez a beetetés.Nagyon-nagyon gáz! Nemcsak a szándékos, jól felépített becsapás dühített föl, hanem az, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek tömegeitől szedik be az utolsókat. Lehet, hogy az a szerencsétlen, akit már végtelenségig kizsigereltek a bankok, a Providenttől veszi föl azt a pénzt, amit ezeknek odaad.

A legjobban az dühít ilyenkor, hogy nem tudom megmenteni azokat az embereket, akik már befizették ezt a pénzt ezeknek a csalóknak.

Emelt hangon mondtam, hogy ezt nem tudom tovább hallgatni, mert Önök becsapják az embereket. Az volt a válasz, hogy akkor ne hallgassam. Én voltam a hülye, aki nem tudom megoldani azokat az eseteket amik nem megoldhatóak, ők meg a szuperek, akik ismerik a devzahitelesek Szent Grálját. Kérlek osszátok, hogy akihez elér, legalább azok gondolkodjanak el ezeken a sorokon. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGYEZKEDNE? CSÁNYI ÜZENT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK?
EGYEZKEDNE? CSÁNYI ÜZENT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK?

EGYEZKEDNE? CSÁNYI ÜZENT A SÁRGAPÓLÓSOKNAK? [cn-social-icon] Az átvert „devizások” nyomásgyakorlása mégiscsak meghozza az eredményt?   A kitartás és az elszántság...

KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ "ADÓSOK"?
KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ “ADÓSOK”?

KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ "ADÓSOK"? [cn-social-icon] Villámhírek Raiffeisen, Citi, Santander   Hitelsikerek: Kedves Olvasóink! Összefoglaló hírek, melyeket a...

Close