A VÉGREHAJTÁSOKAT EL SEM LEHETETT VOLNA INDÍTANI.

A VÉGREHAJTÁSOKAT EL SEM LEHETETT VOLNA INDÍTANI.

A VÉGREHAJTÁSOKAT EL SEM LEHETETT VOLNA INDÍTANI.

[good_old_share]


Toroczkai László – A Mi Hazánk az összes végrehajtási eljárás felfüggesztését követeli!

 

Petíciót adtam ma át a közjegyzői kamara elnökének, mert bizonyítékaink vannak arról, hogy a pártatlanság helyett, a végrehajtásokban anyagilag is érdekelt közjegyzői kamara a Bankszövetséggel és a Magyar Nemzeti Bankkal tárgyalt a háttérben a banki károsultak érdekeivel szemben.Ahogy egy járásbíró sem egyeztethet egy per során az egyik érdekelt féllel, ezt a vele hasonló minőségben eljáró közjegyzők sem tehetnék meg. De ez még nem minden.

Korábban Toroczkai László bennfentes kereskedelem és csalás gyanúja miatt tett feljelentést a bankok ellen. Erről IDE KATTINTVA olvashatsz további részleteket.

A közjegyzők által kiállított végrehajtási záradékok egyetlen esetben sem felelnek meg a törvényes és/vagy tisztességes követelménynek, tehát a végrehajtási eljárásokat el sem lehetett volna indítani.

További részletek a következő bejegyzésemben…Toroczkai László.

NCK: Várjuk, hogy Dúró Dóra, aki 2018.05.30.-tól független parlamenti képviselőként politizál, de a Toroczkai László nevével fémjelzett Mi Hazánk Mozgalom tagja, a parlamentben felszólalásaival, törvényalkotási javaslataival is képviselje a hazai „deviza”-károsultakat.A képviselőnőnek a mai napig (2018-09-28) összesen 1, azaz egy darab önálló indítványa volt (H/1184 A terhesség-megszakítások jelentőségének érzékeltetése érdekében szükséges intézkedés bevezetéséről).

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Amennyiben a képviselőnő nem rendelkezik megfelelő információkkal a „deviza”-csalással kapcsolatban, szívesen ajánlunk számára olyan szakembereket, akik segíteni tudják a munkáját! Nemzeti Civil Kontroll.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM