A VÉGREHAJTÁSOKAT EL SEM LEHETETT VOLNA INDÍTANI.

A VÉGREHAJTÁSOKAT EL SEM LEHETETT VOLNA INDÍTANI.

A VÉGREHAJTÁSOKAT EL SEM LEHETETT VOLNA INDÍTANI.

[good_old_share]


loading...

Toroczkai László – A Mi Hazánk az összes végrehajtási eljárás felfüggesztését követeli!

 

Petíciót adtam ma át a közjegyzői kamara elnökének, mert bizonyítékaink vannak arról, hogy a pártatlanság helyett, a végrehajtásokban anyagilag is érdekelt közjegyzői kamara a Bankszövetséggel és a Magyar Nemzeti Bankkal tárgyalt a háttérben a banki károsultak érdekeivel szemben.Ahogy egy járásbíró sem egyeztethet egy per során az egyik érdekelt féllel, ezt a vele hasonló minőségben eljáró közjegyzők sem tehetnék meg. De ez még nem minden.

Korábban Toroczkai László bennfentes kereskedelem és csalás gyanúja miatt tett feljelentést a bankok ellen. Erről IDE KATTINTVA olvashatsz további részleteket.

A közjegyzők által kiállított végrehajtási záradékok egyetlen esetben sem felelnek meg a törvényes és/vagy tisztességes követelménynek, tehát a végrehajtási eljárásokat el sem lehetett volna indítani.

További részletek a következő bejegyzésemben…Toroczkai László.

loading...

NCK: Várjuk, hogy Dúró Dóra, aki 2018.05.30.-tól független parlamenti képviselőként politizál, de a Toroczkai László nevével fémjelzett Mi Hazánk Mozgalom tagja, a parlamentben felszólalásaival, törvényalkotási javaslataival is képviselje a hazai „deviza”-károsultakat.A képviselőnőnek a mai napig (2018-09-28) összesen 1, azaz egy darab önálló indítványa volt (H/1184 A terhesség-megszakítások jelentőségének érzékeltetése érdekében szükséges intézkedés bevezetéséről).

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Amennyiben a képviselőnő nem rendelkezik megfelelő információkkal a „deviza”-csalással kapcsolatban, szívesen ajánlunk számára olyan szakembereket, akik segíteni tudják a munkáját! Nemzeti Civil Kontroll.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-ITT MINDENKI MEGBOLONDULT?
DEVIZAHITELEK-ITT MINDENKI MEGBOLONDULT?

DEVIZAHITELEK-ITT MINDENKI MEGBOLONDULT? [good_old_share] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda - 20-a óta az alábbi indokok mellett negligálják a bírók a...

ÚJABB POFONOKAT KAPHATNAK A BANKOK!
ÚJABB POFONOKAT KAPHATNAK A BANKOK!

ÚJABB POFONOKAT KAPHATNAK A BANKOK! [good_old_share] "...folyamatban lévő pereknél is hivatkozhatnak a jogi képviselők erre a döntésre, akiknek pedig már...

Close