NE SZÓRAKOZZUNK MÁR A BANKKAL VALÓ LEVELEZGETÉSSEL.

NE SZÓRAKOZZUNK MÁR A BANKKAL VALÓ LEVELEZGETÉSSEL.

NE SZÓRAKOZZUNK MÁR A BANKKAL VALÓ LEVELEZGETÉSSEL.

[good_old_share]


Járvás Éva – Ne szórakozzunk már levelezgetéssel!

 

Ha kezedben van az adu ász, hajtsd be ami a tied!
1. Felszólítod a bankot 8 napon belül fizesse vissza a jogalap nélkül felszámított X Ft
2. Fizetési Meghagyás kibocsájtása a bank ellen.

Ezt kell tenni azoknak akiknek visszajár a banktól a pénzük akár az elállás miatt, akár a túlfizetés miatt. Ne edd meg a bank szánalmas próbálkozását, hogy figyelmen kívül hagyja az elállásod. Az attól még érvényes. A fizetési felszólításra a banktól nem magyarázkodó levelet várunk, hanem pénzt. A magyarázkodás ideje lejárt. Azt majd a bíróságon lehet, ha ellent mond.

FMH költsége, amit meg kell előlegezned a követelt összeg 3 % (legfeljebb 300.e Ft)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Bármelyik közjegyző jó, közjegyzőnek FMH kibocsájtásakor nem kell vizsgálnia annak jogosságát, csak teljesíteni kell a megbízásodat. 15 nap múlva jogerőre emelkedik és végrehajtható egy sima inkasszóval, vagy ha 15 napon belül ellent mond akkor perré alakul. 
Ha a szentem meglépett és már nincs az országban, akkor EUFMH-t is kérhetsz.

Indítsátok el az új népi mozgalmat a bankok igazi elszámoltatására és végrehajtására. info@jstudio.hu

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM