A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN?

A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN?

A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN?

Kerékgyártó László (Radikális Bankellenes Csoport) – Szeptember 16 ! Végrehajtás indul!

[cn-social-icon]

Erősen közelít a szeptember 16-a, amikor elindulhatnak a befagyasztott végrehajtások. Szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy ez már nem játék, hanem véresen komoly. A szemléletesség kedvéért saját példámat hozom fel, hogy lássátok Ti is és lásd Te is, nem babra megy a játék, hanem a lakásodra, vagy a házadra.
Az én szerződésemet 2014.februárjában mondta fel ez a tetű erste függetlenül attól /amint az később kiderült/, hogy a tisztességtelenül ellopott pénzemet beszámítva vastagon túlfizetésben voltam.

Ezt természetesen szóvá is tettem egy szokásos levelemben, amire megkaptam a választ. Az MNB 2014. december 10-én kiadott rendeletében kinyilvánítja, hogy túlfizetés ide, igazság oda, a felmondott szerződés az fel van mondva és punktum!

Halkan jegyzem meg, hogy a felmondás hónapokkal előbb született, mint az azt „megvédő” rendelet, de ez még a jövő zenéje. A szerződésemet 2014. év közepén záradékolta mindenki „kedvenc közjegyzője” viszoki szilvia, vagyis elindította a végrehajtást. Az elindítás pillanatától viszont érvénybe lépett a végrehajtások felfüggesztése még tavaly. Most, 2015. augusztus közepén kaptam egy tájékoztatót a végrehajtótól, amiből kiderült, hogy több mint egy éve elkezdődött ellenem a végrehajtás folyamata.

Láthatod Te is: esélyes, hogy ha már néhány hónapos a felmondásod, elkezdődhetett ellened is a végrehajtás, még ha nem is tudsz róla. 
Tévedés azt hinni, hogy majd a közjegyzőtől úgyis megkapod a tájékoztatást! 

Ha jót akarsz magadnak, NE várj ilyesmire! Lépj, mert elbukhatod az ingatlanodat! 
Járj utána, hogy indult-e ellened végrehajtás és kezdd el az ellenlépéseket késlekedés nélkül, ha már elindult!  

Szeptember 16-a után /ha addig nem hoznak valamilyen tiltó rendelkezést/ a bankok a közjegyzőkkel és a végrehajtókkal karöltve soha nem látott támadást fognak elindítani kb. 200.000 család otthona ellen. 

Figyelj, lehet, hogy a Tied is köztük van!Ha úgy gondolod, hogy a fenti információ segítségedre volt, kérlek oszd meg másokkal is! Ragaszd ki a lépcsőházban, a közért előtti oszlopon, a bankomat oldalán, tehát mindenhol! Ha sokan tudunk ellenállni, sokkal hatékonyabbak lehetünk. Védj meg ismerőst és ismeretlent egyaránt! –  Kerékgyártó László

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM