A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN?

A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN?

Kerékgyártó László (Radikális Bankellenes Csoport) – Szeptember 16 ! Végrehajtás indul!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Erősen közelít a szeptember 16-a, amikor elindulhatnak a befagyasztott végrehajtások. Szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy ez már nem játék, hanem véresen komoly. A szemléletesség kedvéért saját példámat hozom fel, hogy lássátok Ti is és lásd Te is, nem babra megy a játék, hanem a lakásodra, vagy a házadra.
Az én szerződésemet 2014.februárjában mondta fel ez a tetű erste függetlenül attól /amint az később kiderült/, hogy a tisztességtelenül ellopott pénzemet beszámítva vastagon túlfizetésben voltam.

Ezt természetesen szóvá is tettem egy szokásos levelemben, amire megkaptam a választ. Az MNB 2014. december 10-én kiadott rendeletében kinyilvánítja, hogy túlfizetés ide, igazság oda, a felmondott szerződés az fel van mondva és punktum!

Halkan jegyzem meg, hogy a felmondás hónapokkal előbb született, mint az azt „megvédő” rendelet, de ez még a jövő zenéje. A szerződésemet 2014. év közepén záradékolta mindenki „kedvenc közjegyzője” viszoki szilvia, vagyis elindította a végrehajtást. Az elindítás pillanatától viszont érvénybe lépett a végrehajtások felfüggesztése még tavaly. Most, 2015. augusztus közepén kaptam egy tájékoztatót a végrehajtótól, amiből kiderült, hogy több mint egy éve elkezdődött ellenem a végrehajtás folyamata.

Láthatod Te is: esélyes, hogy ha már néhány hónapos a felmondásod, elkezdődhetett ellened is a végrehajtás, még ha nem is tudsz róla. 
Tévedés azt hinni, hogy majd a közjegyzőtől úgyis megkapod a tájékoztatást! 

Ha jót akarsz magadnak, NE várj ilyesmire! Lépj, mert elbukhatod az ingatlanodat! 
Járj utána, hogy indult-e ellened végrehajtás és kezdd el az ellenlépéseket késlekedés nélkül, ha már elindult!  

Szeptember 16-a után /ha addig nem hoznak valamilyen tiltó rendelkezést/ a bankok a közjegyzőkkel és a végrehajtókkal karöltve soha nem látott támadást fognak elindítani kb. 200.000 család otthona ellen. 

Figyelj, lehet, hogy a Tied is köztük van!Ha úgy gondolod, hogy a fenti információ segítségedre volt, kérlek oszd meg másokkal is! Ragaszd ki a lépcsőházban, a közért előtti oszlopon, a bankomat oldalán, tehát mindenhol! Ha sokan tudunk ellenállni, sokkal hatékonyabbak lehetünk. Védj meg ismerőst és ismeretlent egyaránt! –  Kerékgyártó László

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás