MAGÁNKÖZJEGYZŐI KAMARÁK A GYANÚ ÁRNYÉKÁBAN

MAGÁNKÖZJEGYZŐI KAMARÁK A GYANÚ ÁRNYÉKÁBAN.

MAGÁNKÖZJEGYZŐI KAMARÁK A GYANÚ ÁRNYÉKÁBAN

Az elmúlt hónapok eseményei között, döbbenetes gyanú merült fel a magánközjegyzői kamarák háza táján.

Nem kevesebbről számolhatok be, mint arról, hogy engedményezések körül kialakult ellentmondások, pénzintézeti "Szokásjogra" és nem törvényi helyekre alapított engedményezések, azaz csak kísérletek zajlottak le, magánközjegyzői segedelemmel.

Fel kívánom hívni mindenki figyelmét, arra a súlyos és jogsértő magatartásra, melyet ezen "szokásjogra" felépítettek.

Nem kell ecsetelnem, hogy, mint első fokon eljáró Közjegyzőnél kell benyújtania az ügyfeleknek a megfelelő tartalommal és az általa a törvényben megszabott illeték lerovása mellett a fellebbezéseket

loading...

Arról is gondolom tudomása van mindenkinek, hogy a Magán közjegyzőnek 15 nap áll rendelkezésére az illetékes törvényszékre továbbítani.

Na de mi történik akkor, ha ez nem következik be?

Tisztelt sorstársaim, nem gondolta ezt senki, hogy meg merik tenni. De megtörtént cselekményekről, (nem egy esetről) tudok beszámolni, hogy a fellebbezések nem értek célba, hanem "elakadtak" a magánközjegyzőknél!

Nem napok, hanem hónapokra!

De nemhogy megszüntette volna jogsértő tevékenységét a "renitens" kamarai tag, hanem egy névcserével, ugyanazon tartalommal, hónapokkal később megkísérelte az újraeredményezést..

loading...

Értetlenül álltunk az elsődleges információk alapján, azzal kapcsolatosan, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy az illetékes törvényszékre beadott és még el nem bírált döntés ellenére megtörténhet az újraengedményezési kísérlet.

Sajnálatosan egy nagyon egyszerű tisztességtelen "trükköt" alkalmaznak!

A felebezés nem továbbításával, de átvételével tévedésben tartják az ügyfeleket, hogy ügyük megfelelő helyre került azaz az illetékes törvényszékre.

Majd egy bizonyos idő eltelte után,  (eltelt időt itt hónapokban, de lehet közel egy évben) megküldik újra, de más ügyiratszámon kezelve, már az adóstárs nevére. teszik mindezt úgy, hogy egy "kölcsönszerződés a történet.A szerencsétlen megvezetett ügyfél, ha nem foglalkozik vele, azaz nem nyújt be újabb fellebbezést, szabad utat enged a végrehajtási eljárás megindításának. pedig azt gondolhatná nem kell vele foglalkozni, hiszen úgy is a törvényszék dönt! Igen döntene, ha birtokában lenne az okiratoknak!

De "törvényalkotóink" gondoltak arra is, hogy védelmet biztosítsanak ezen elkövető személyeknek. Hiszen ügyfél csak panasszal élhet az illetékes Magánközjegyzői Kamaránál, akik majd döntenek tagjuk sorsáról, ha úgy ítélik mag akkor talán törvényszékre továbbítják és talán eljárást kezdeményeznek ellenük!.

Ha a Közjegyzői Kamarák nem kezdeményezik, soraikból való kizárását a "renitens" tagjaiknak akkor egyértelműen bűnpátólast követnek el.

Tisztelt sorstársaim legyetek résen, mert az ördög nem alszik!

Grell Antal
B.É.CS. (Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet)

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZÁS" SZINDIKALISTÁK A TÁRGYALÓTEREMBEN.
“DEVIZÁS” SZINDIKALISTÁK A TÁRGYALÓTEREMBEN

"DEVIZÁS" SZINDIKALISTÁK A TÁRGYALÓTEREMBEN JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM TAGJAI AZ ÁLLAMPERBEN. DEVIZA ALAPÚ 1.000.000 db szerződésből 12.000 szerződést perelnek, ez...

BELÉPETT A NETBANKJÁBA, ÉS MEGFAGYOTT A FÉLELEMTŐL.
BELÉPETT A NETBANKJÁBA, ÉS MEGFAGYOTT A FÉLELEMTŐL

A Svájci Nemzeti Bank január 15-i döntése nyomán elszabadult a frankárfolyam, ám a magyar devizahitelesek jó része megmenekült a katasztrófától...

Close