A devizások egymás torkának estek?

devizahitel, dr. Marczingós László, Nemzeti Civil Kontroll, A devizások egymás torkának estek?

A devizások egymás torkának estek?

Dr. Marczingós László ügyvéd: Egy hete mentem el nyilvános nyilatkozatokat tenni a C-932/19. ítélet kapcsán.

Alig száradt meg az ítéleten a pecsét, facebook oldalamon a “devizások” egymás torkának estek, pro és kontra megy a gyurcsányozás, néha egészen gusztustalanul, logikátlanul viselkedve.

Ha nem vette volna észre a nagyérdemű, pont ez a viselkedés az, ami miatt lehetetlenég az érintettek érdekében egységesen fellépni, mert mindig valakit lealáznak.

Én pontosan tudom, szakmailag mit kellene tenni, de “hun vót a deviza” és a mocskos Gyurcsány-szintű beleordítások miatt nincsen nagyon értelme a munkámnak. 

Ha Magyarországon valaki társadalmi egyeztetést akar lefolytatni, olyan, mintha egy késdobáló kocsmába menne le verset szavalni. Semmi értelme. Mindenki csak mondja a magáét, néha eszetlenül, a feladathoz nem is társítottan. Szörnyű a magyar társadalom viselkedése! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

Bíró Ica véleménye: Óriási köszönet dr Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda -nak, hogy beadot devizás ügye okán az EU bírák ugyan kicsit körmönfontan, jogi csűr csavarral fogalmazva, de a Magyar Banki szerződésekben találtak olyan hibát, amiért perben nyerhetővé váltak a deviza kölcsön ügyek!

loading...

Támogassátok az ügyvéd urat ,hogy tudja végezni a munkáját! Legyen elég már a széthúzásból!!!
Már eddig is elég sok áldozatot követelt a deviza kölcsön miatti, ellehetetlenítő és népírtással egyenlő hazai, jogi hozzállás!

Örülj, ha segítséget kapsz! Mindenkinek a ügy mellé kellene állni, mert 4-5 millió Magyar ember élete függ a deviza ügy kimenetelén a tisztességes elszámoláson!

Állj ki az igazságért,mert most MAGYARORSZÁG A KILAKOLTATOTTAK ORSZÁGÁVÁ VÁLT! Elég volt!

Egy másik vélemény: Ügyvéd Úr EGYÜTTMŰKÖDÉS-re hívta a megoldó-üzemmódban működőket. Mi, a sokéves széthúzás károsultjai nagyra értékeljük ezt. Egy ember SOHA nem fogja megoldani ezt a súlyos társadalmi problémát, CSAK egyemberként összefogva sikerülhet. Ha ezt végre a "beordibálók" is megértenék…És NEKED mi a véleményed? 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM