A devizások egymás torkának estek?

devizahitel, dr. Marczingós László, Nemzeti Civil Kontroll, A devizások egymás torkának estek?

A devizások egymás torkának estek?

Dr. Marczingós László ügyvéd: Egy hete mentem el nyilvános nyilatkozatokat tenni a C-932/19. ítélet kapcsán.

Alig száradt meg az ítéleten a pecsét, facebook oldalamon a “devizások” egymás torkának estek, pro és kontra megy a gyurcsányozás, néha egészen gusztustalanul, logikátlanul viselkedve.

Ha nem vette volna észre a nagyérdemű, pont ez a viselkedés az, ami miatt lehetetlenég az érintettek érdekében egységesen fellépni, mert mindig valakit lealáznak.

Én pontosan tudom, szakmailag mit kellene tenni, de “hun vót a deviza” és a mocskos Gyurcsány-szintű beleordítások miatt nincsen nagyon értelme a munkámnak. 

Ha Magyarországon valaki társadalmi egyeztetést akar lefolytatni, olyan, mintha egy késdobáló kocsmába menne le verset szavalni. Semmi értelme. Mindenki csak mondja a magáét, néha eszetlenül, a feladathoz nem is társítottan. Szörnyű a magyar társadalom viselkedése! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda

Bíró Ica véleménye: Óriási köszönet dr Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda -nak, hogy beadot devizás ügye okán az EU bírák ugyan kicsit körmönfontan, jogi csűr csavarral fogalmazva, de a Magyar Banki szerződésekben találtak olyan hibát, amiért perben nyerhetővé váltak a deviza kölcsön ügyek!

loading...

Támogassátok az ügyvéd urat ,hogy tudja végezni a munkáját! Legyen elég már a széthúzásból!!!
Már eddig is elég sok áldozatot követelt a deviza kölcsön miatti, ellehetetlenítő és népírtással egyenlő hazai, jogi hozzállás!

Örülj, ha segítséget kapsz! Mindenkinek a ügy mellé kellene állni, mert 4-5 millió Magyar ember élete függ a deviza ügy kimenetelén a tisztességes elszámoláson!

Állj ki az igazságért,mert most MAGYARORSZÁG A KILAKOLTATOTTAK ORSZÁGÁVÁ VÁLT! Elég volt!

Egy másik vélemény: Ügyvéd Úr EGYÜTTMŰKÖDÉS-re hívta a megoldó-üzemmódban működőket. Mi, a sokéves széthúzás károsultjai nagyra értékeljük ezt. Egy ember SOHA nem fogja megoldani ezt a súlyos társadalmi problémát, CSAK egyemberként összefogva sikerülhet. Ha ezt végre a "beordibálók" is megértenék…És NEKED mi a véleményed? 

Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM