DEVIZAKÁROSULTAK FIGYELEM! HAMAROSAN SZÜKSÉG LESZ A SEGÍTSÉGETEKRE!

DEVIZAKÁROSULTAK FIGYELEM! HAMAROSAN SZÜKSÉG LESZ A SEGÍTSÉGETEKRE!

DEVIZAKÁROSULTAK FIGYELEM! HAMAROSAN SZÜKSÉG LESZ A SEGÍTSÉGETEKRE!

[cn-social-icon]

DEVIZAHITELES ORSZÁGOS NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS A

DEVIZAHITELESEK TERHEI TOVÁBBI MÉRSÉKLÉSE TÁRGYÁBAN

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

NÉPSZAVAZÁSI KÉRDÉS:"Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés foglalja törvénybe azt, hogy a devizaalapú kölcsönszerződések deviza folyósítási árfolyamának emelkedéséből eredő deviza árfolyam-különbözet terhét a hitelező pénzügyi intézmények viseljék".

loading...

DR. KRISTON ISTVÁN VÁLASZTÓPOLGÁR BEJELENTEM, hogy a 2013. évi CCXXXVIII. törvény és az Alaptörvény alapján a devizahitelesek terhei további mérséklésének országos népszavazási kezdeményezése tárgyában jogilag szabályozott eljárásom során az első jogi akadályt "leküzdöttem".

ADATVÉDELMI HATÓSÁG 2011. évi CXII. törvény alapján 2015. július 26. kelt országos népszavazási kezdeményezésemet adatvédelmi nyilvántartásba vette, ezután a Nemzeti Választási Bizottsághoz kell fordulnom.

NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGHOZ a népszavazási kérdés hitelesítése végett és a törvényben előírt számú választópolgár támogató aláírásával már ellátva benyújtom.

NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS JOGKEZELÉSE. A népszavazási kérdés hitelesítésének elutasítása esetén a Kúriához fordulok és annak elutasító határozata esetén nemzetközi jogorvoslatért az ENSZ Emberi Jogi Bíróságához (New York), az Emberi Jogok Európai Bíróságához (Strasbourg), az Európai Unió Bíróságához (Luxembourg) fordulok.

NÉPSZAVAZÁS SZERVEZÉSE. A népszavazási kérdés hitelesítése esetén a hitelesített aláírásgyűjtő íveken megkezdem a népszavazási kérdésben történő aláírásgyűjtést.

loading...ALAPTÖRVÉNY 8. cikk (1) Legalább kétszázezer választópolgár kezdeményezésére az Országgyűlés országos népszavazást rendel el. A köztársasági elnök, a Kormány vagy százezer választópolgár kezdeményezésére az Országgyűlés országos népszavazást rendelhet el. Az érvényes és eredményes népszavazáson hozott döntés az Országgyűlésre kötelező. (2) Országos népszavazás tárgya az Országgyűlés feladat- és hatáskörébe tartozó kérdés lehet.

Dr. Kriston István választópolgár

népszavazási kezdeményezés szervezője

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN?
A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN?

A TE INGATLANOD NINCS VESZÉLYBEN? Kerékgyártó László (Radikális Bankellenes Csoport) - Szeptember 16 ! Végrehajtás indul! [cn-social-icon] Erősen közelít a...

ÉRVÉNYTELENEK A SZERZŐDÉSEK! MIKOR FOGJÁK MÁR VÉGRE FEL A PARLAMENTI PÁRTOK ÉS A BANKOK?
ÉRVÉNYTELENEK A SZERZŐDÉSEK! MIKOR FOGJÁK MÁR VÉGRE FEL A PARLAMENTI PÁRTOK ÉS A BANKOK?

ÉRVÉNYTELENEK A SZERZŐDÉSEK! MIKOR FOGJÁK MÁR VÉGRE FEL A PARLAMENTI PÁRTOK ÉS A BANKOK? [cn-social-icon] A politikusaink meddig szolgálják még a...

Close