A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT

A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT.

A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT

[good_old_share]

Valóban annyira nehéz lenne tisztességesen elszámoltatni, és az elkövetett bűnökért felelősségre vonni a bankokat? (Videó alább).


Szerintünk minden devizakárosult tudja a választ. Mindaddig ameddig a politikának (pártoktól függetlenül) a „pénz az istene”, és a tisztesség és az alapvető emberi erkölcs helyett a bankárvilág kiszolgálása a fő feladata, addig az elszámoltatás és a felelősségre vonás lehetetlen.

Ezt bizonyítja, hogy minden parlamenti párt megszavazta a forintosítási törvényt, és egy sem kérte az adósok folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett megkárosítása miatti felelősségre vonást. Ennyi!

Tehát a jelenlegi parlamenti pártjainkra nem számíthatunk. Kérdés, hogy ők ezek után számíthatnak-e rád a következő választásnál? Erre valóban kíváncsiak vagyunk!
Úgy tűnik, hogy a bankok soha nem engedik el a sajtot… A lakosság egyötödét érinti a devizahitel. Szerencsére már nemcsak a bankok cselekedeteit lehet látni, hanem egyre több kiutat találunk ebből a virtuális pénzvilágból. A devizaárfolyam spekulációnál még egy lóverseny fogadás is tisztességesebb.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
A bankok a pénzt számolási trükkökkel és spekulációkkal teremtik. Ráadásul gazemberség nem áll meg hazai szinten. Nem elégséges a szerződések jogszerűségét, vagy jogszerűtlenségét megvizsgálni, az elszámolást, konkrétan a számolást is tisztázni kell.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM