A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT

loading...

A SÁTÁNT KÖNNYEBB ELSZÁMOLTATNI, MINT A BANKOKAT

Email

Valóban annyira nehéz lenne tisztességesen elszámoltatni, és az elkövetett bűnökért felelősségre vonni a bankokat? (Videó alább).


Szerintünk minden devizakárosult tudja a választ. Mindaddig ameddig a politikának (pártoktól függetlenül) a „pénz az istene”, és a tisztesség és az alapvető emberi erkölcs helyett a bankárvilág kiszolgálása a fő feladata, addig az elszámoltatás és a felelősségre vonás lehetetlen.

Ezt bizonyítja, hogy minden parlamenti párt megszavazta a forintosítási törvényt, és egy sem kérte az adósok folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett megkárosítása miatti felelősségre vonást. Ennyi!

Tehát a jelenlegi parlamenti pártjainkra nem számíthatunk. Kérdés, hogy ők ezek után számíthatnak-e rád a következő választásnál? Erre valóban kíváncsiak vagyunk!
Úgy tűnik, hogy a bankok soha nem engedik el a sajtot… A lakosság egyötödét érinti a devizahitel. Szerencsére már nemcsak a bankok cselekedeteit lehet látni, hanem egyre több kiutat találunk ebből a virtuális pénzvilágból. A devizaárfolyam spekulációnál még egy lóverseny fogadás is tisztességesebb.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
A bankok a pénzt számolási trükkökkel és spekulációkkal teremtik. Ráadásul gazemberség nem áll meg hazai szinten. Nem elégséges a szerződések jogszerűségét, vagy jogszerűtlenségét megvizsgálni, az elszámolást, konkrétan a számolást is tisztázni kell.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás